{message}
{message}

ArcticSource1 hjelper mennesker til bedre helse, både direkte og indirekte gjennom datterselskapet Isblå AS og søsterselskapet Selvinnsikt Ernæringstester AS

 • Firmanavn: Arcticsource1 AS
 • Markedsnavn: Arcticsource1 AS
 • Org nr: 996 074 161
ArcticSource1 kjøper SinoPlaSan Norge
07 Juni 2021 06:00 | Pressemelding

SinoPlaSan Norge har solgt nettbutikken med relaterte eiendeler og rettigheter til ArcticSource1.

"Etter å ha blitt kjent med Jan Håkon og teamet hans ble de naturlig det beste alternativet for å sikre tilbudet av markedets beste Olivenbladekstrakt og de andre SinoPlaSan produktene til de mange kundene som ønsker kontinuitet", sier daglig leder Morten Djupevik Wattø. Selskapet hans ble lagt ut for salg i 2020 etter en intern helhetsvurdering.

 

"Morten og hans støttespillere har utviklet unik kompetanse spesielt rundt olivenbladekstraktet fra SinoPlaSan. Vi ønsker å ta med oss dette videre til glede for kunder som forstår hvor viktig kvalitet er, og som trenger det beste av det beste for optimale resultater", kommenterer Jan Håkon Håkonsen, daglig leder i ArcticSource1.

 

SinoPlaSan er et tysk selskap stiftet i 1995 og er idag et ledende kvalitetsmerke i Tyskland og Østerike. Produktene som føres er blant annet olivenbladekstrakt, urteekstrakter, diverse oljer, magnesium-produkter, probiotika, vitaminer m.m. Produktene brukes så vel av privatpersoner som i klinikker og er tilgjengelig også gjennom helsekost, farmasøytiske grossister og apotek i hele Tyskland og Østerike.

 

De ledende produktene markedsført gjennom SinoPlaSan Norge er blant annet høykonsentrat av olivenbladeksrakt, magneisumprodukter og probiotika. De er flittig brukt i Tyskland og Norge for å styrke immunsystemet og tarmfloraen og er spesielt kjent for lindring av kroniske plager og stress, hvorav stoffet oleuropein i olivenbladekstrakt regnes som den aktive komponenten. Oleuropein er stoffet ekspertene mener gjør oliventreet resistent mot sykdom.

 

Partene har blitt enige om ikke å offentliggjøre salgsbetingelser.

ArcticSource1 ble etablert i 2010 av Jan Håkonsen, med fokus på å hjelpe amerikanere til bedre helse gjennom salg av marine ingredienser fra den arktiske regionen. Selskapet tilbyr nå næringsoljer og proteiner som Omega-3, kollagen og andre helseprodukter i USA, samt spesialiserte produkter til ernæringsterapimarkedet i Norge blant annet gjennom nettbutikken Isblå. Selskapet fokuserer på de skandinaviske, nordamerikanske og søramerikanske markedene.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

ArcticSource1 AS, Jan Håkonsen, tlf. 483 06 667

SinoPlaSan Norge, Morten Djupvik Wattsø, tlf. 922 80 758

 

Våre pressemeldinger
 • Arcticsource1 AS
  03 May 2021

  Great Earth Scandinavia has sold the Sano Helseprodukter supplement brand to ArcticSource1 along with the rights to support Hair Tissue Mineral Analysis (HTMA) offered in Norway through the laboratory of Trace Elements in the US.

 • Arcticsource1 AS
  03 May 2021

  Great Earth Scandinavia har solgt merkevaren Sano Helseprodukter til ArcticSource1 sammen med rettighetene til å støtte Hårmineralanalyse (HMA), som tilbys i Norge gjennom Trace Elements laboratoriet i USA.