{message}
{message}
 • Pressemelding
 • ArcticSource1 kjøper Sano fra Great Earth Scandinavia

ArcticSource1 hjelper mennesker til bedre helse, både direkte og indirekte gjennom datterselskapet Isblå AS og søsterselskapet Selvinnsikt Ernæringstester AS

 • Firmanavn: Arcticsource1 AS
 • Markedsnavn: Arcticsource1 AS
 • Org nr: 996 074 161
ArcticSource1 kjøper Sano fra Great Earth Scandinavia
03 Mai 2021 12:16 | Pressemelding

Great Earth Scandinavia har solgt merkevaren Sano Helseprodukter til ArcticSource1 sammen med rettighetene til å støtte Hårmineralanalyse (HMA), som tilbys i Norge gjennom Trace Elements laboratoriet i USA.

"ArcticSource1 kom til oss etter 5 års samarbeid og spurte om vi ville selge merkevaren sammen med de relaterte rettighetene, og vi aksepterte tilbudet deres,"  sier markedssjef Viktor Jalkler i Great Earth." Sano er et 30 år gammelt merke som er posisjonert for å støtte Hårmineralanalyse i Norge sammen med Selvinnsikt Ernæringstester og nettbutikken Isblå, og vi er glade for at ArcticSource1 ønsker å fortsette å bygge videre på suksessen», fortsetter han.

 

«Great Earth har vært en ypperlig eier av merkevaren og en sterk partner for oss», sier Jan Håkon Håkonsen i ArcticSource1. «Markedsutvikling mot personlig ernæring gjennom testing av individuelle behov gjør Hårmineralanalyse og Sano kosttilskudd godt posisjonert for vekst i Norge, slik det har gjort i Sverige», avslutter han.

 

Sano Helseprodukter er en produktserie med 19 unike kosttilskudd. Basert på de individuelt testede behovene for både makro- og mikronæringsstoffer gjennom Trace Elements laboratoriet i USA, støtter anbefalingene av Sanotilskudd rebalansering av individet. Ernæringsmessig rebalansering bidrar til å forbedre ytelse og redusere helseplager, samt gjenvinne tapt livskvalitet. Det er spesielt nyttig for folk som over tid har blitt utsatt for fysisk eller psykisk stress, føler mangel på energi eller som generelt er utmattet.

 

Partene har blitt enige om ikke å offentliggjøre salgsbetingelser.

ArcticSource1 ble etablert i 2010 av Jan Håkonsen, med fokus på å hjelpe amerikanere til bedre helse gjennom salg av marine ingredienser fra den arktiske regionen. Selskapet tilbyr nå næringsoljer og proteiner som Omega-3, kollagen og andre helseprodukter, inkludert spesialiserte produkter til ernæringsterapimarkedet i Norge via nettbutikken Isblå. Selskapet fokuserer på de skandinaviske, nordamerikanske og søramerikanske markedene.

Jan Håkonsen         Telefon: +47 483 06 667

Great Earth ble grunnlagt for mer enn 30 år siden, med en drøm om en bedre verden for både mennesker og moder jord. Våre kosttilskudd er utviklet slik at du kan få det du faktisk trenger - ingenting mer. På den måten unngår vi også å kaste bort jordens ressurser. I dag er vi et av Sveriges ledende merkevarer innen naturlig helse.

 

Viktor Jalkler        Telefon: +46 730 485 274

Våre pressemeldinger
 • Arcticsource1 AS
  03 May 2021

  Great Earth Scandinavia has sold the Sano Helseprodukter supplement brand to ArcticSource1 along with the rights to support Hair Tissue Mineral Analysis (HTMA) offered in Norway through the laboratory of Trace Elements in the US.

 • Arcticsource1 AS
  12 Jan 2021

  (September 15, 2020) ArcticSource1 has received approval for sale of their Isblå wild salmon oil, naturally rich in EPA and DHA omega-3, in Brazil.