{message}
{message}

Argus AS tilbyr dokumentdatabaser med relevante systemdokumenter, samt programvare og lagringsplass for effektiv håndtering av HMS, kvalitets- og miljøstyringskrav.

  • Firmanavn: Argus AS
  • Markedsnavn: Argus AS
  • Org nr: 981 444 000
Møter framtida med ISO-sertifisering
15 Jan. 2020 10:57 | Pressemelding

Ambisjonene er krystallklare i entreprenørselskapet Asfalt Remix AS i Våler i Østfold. Med ISO-sertifisering i kvalitetsledelse og miljøledelse skal selskapet være helt i front innenfor sitt virksomhetsområde innen norsk anleggsnæring. Sertifiseringen er imidlertid et tveegget sverd, mener daglig leder Per Brynildsen.

 (Foto: Odd Borgestrand)

Asfalt Remix AS, med sine 55 medarbeidere, er landets største aktør innen fresing av asfalt og betong. Når selskapet nå har lagt ned betydelige ressurser på ISO-sertifisering 9001 Kvalitetsledelse og 14001 Miljøledelse, er det fordi de også rent formelt vil bevise at de er en seriøs markedsaktør.

 

Sertifiseringsprosessen

Asfalt Remix AS har engasjert Argus AS som systemansvarlig i sertifiseringsprosessen.

Argus AS, med hovedkontor i Skien og avdelingskontorer i Bergen og Rekdal utenfor Molde, har de siste tolv årene utviklet et samarbeid med flere akkrediterte sertifiseringsorganer.

Vi har bidratt til at et hundretalls mellomstore virksomheter i bygg-, anlegg og transportnæringen i dag er ISO-sertifisert. Vi tror ingen andre konsulentselskap arbeider på den måten vi gjør det. Vi tar hånd om hele prosessen når kunden ønsker vår bistand, sier daglig leder Arild Gustavsen.

Les  artikkelen på AT.no: https://www.at.no/artikler/moter-fremtiden-med-iso-sertifisering/482853

Må forstå hensikten

Argus AS har på sin side engasjert revisoren Kjell Trondal til å kvalitetssikre og utstede ISO-sertifikatene.

Vi er opptatt av at bedriftens medarbeidere forstår hensikten med standardene for ISO-sertifiseringen. Dermed har vi lagt vekt på en praktisk tilnærming i vårt arbeid. Vi har gått grundig inn i de støtteverktøyene som er nødvendig for en sunn og god drift av selskapet i alt fra HMS til økonomistyring, materiell, HR og kommunikasjon, måling av kundetilfredshet og avvikssystemer, forklarer Trondal.