{message}
{message}
 • Pressemelding
 • Styrker seg ytterligere på sensorteknologi med nytt oppkjøp

GSGroup AS er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord. Konsernet har salgskontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Helsinki og nå Hamburg. GSGroup har lagt bak seg nok et rekordår med stor vekst og omsatte for nærmere 195 mil i 2017.

 • Firmanavn: Gsgroup AS
 • Markedsnavn: Gsgroup AS
 • Org nr: 963 299 850
Styrker seg ytterligere på sensorteknologi med nytt oppkjøp
04 Juli 2018 12:00 | Pressemelding

GSGroup fra Sandefjord er ledende innen tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger i det europeiske markedet. Nå har selskapet gått inn som eier av danske Care4all. Dette vil styrke GSGroups posisjon i markedet ytterligere.

Sandefjord 04.07.2018

 

GSGroup AS kjøper 100% av aksjene i Care4all ApS/Flextrack og styrker med det selskapets europeiske lederposisjon innen avansert sensorteknologi og posisjoneringstjenester. Care4all ApS og produktdivisjonen Flextrack har sitt hovedkontor i Esbjerg og omsatte for ca. NOK 50 millioner i 2017.

–   Vi er stolte av at denne avtalen er på plass. Når Care4all/Flextrack nå blir en del av GSGroup styrkes vår ledende rolle innen anvendt sensorteknologi. Dette er et viktig strategisk grep som gjør oss enda bedre rustet for å utvikle gode datafangstløsninger for fremtiden. Vårt fokus nå blir å videreføre og forsterke det som har gjort Care4all og Flextrack til den suksessen det er i dag. Selskapet har fantastiske relasjoner til sine kunder, forhandlere og partnere og det skal vi selvsagt utvikle videre.  sier adm. dir Espen Virik Ranvik i GSGroup.

 

Blir en viktig brikke fremover

I GSGroup får Care4all/Flextrack en industrielt sterk eier som kan løfte selskapet inn i fremtiden. Direktør og grunder Jan Nørskov blir med videre og får en viktig rolle i utviklingen av nye teknologiske løsninger.

–  Det er mange likheter mellom oss, noe som også kommer til syne gjennom selskapenes kultur og verdigrunnlag. Dette er en perfekt match. GSGroup er i stand til å utvikle oss, sikre eksisterende relasjoner og gi våre kunder og partnere enda bredere tilbud. Det lover godt for fremtiden. Våre kunder vil oppleve at vi fortsetter å utvikle og tilvirke produkter av samme høye standard og kvalitet som før – sier Jan Nørskov. 

 

Sterk utvikling i både omsetning og resultat

2017 ble et godt år for GSGroup og selskapet legger bak seg et år med rekordhøy omsetning. Selskapet har hatt en gjennomgående positiv utvikling både operasjonelt og resultatmessig. GSGroup vil etter oppkjøpet ha nærmere 210 ansatte og forventer en samlet omsetning på ca NOK 275 millioner (proforma) i 2018. Selskapet fortsetter med dette sine vekstplaner gjennom strategiske oppkjøp, kombinert med organisk vekst innen alle forretningsområder. 

 

Nøkkeltall og 2017 årsrapport finnes her

 

OM GSGroup

GSGroup er en ledende europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapets produktportefølje består i dag av merkevarene Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com og MyFleet. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og totalt har selskapet kontorer på 13 ulike lokasjoner i 9 forskjellige land. Foruten Sandefjord, finner du GSGroup-kontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Hamburg, Budapest, Tampere og Vantaa. GSGroup har også en rekke partnere rundt om i Europa. 2017 var et rekordår for GSGroup med stor vekst og en omsetning på nærmere 195 mil.

 

 

OM Care4all

Siden oppstarten i 2003 har Care4all vært i forkant med markedets mest innovative sporingsenheter.

Selskapet søker kontinuerlig å bryte de teknologiske grensene slik at kundene får enda flere muligheter til å øke sikkerheten og optimalisere driften. Samtidig fokuseres det på at ny teknologi vil skape merverdi for våre kunder – med så liten innsats som mulig. En Lommy-enhet fra Care4all gir ikke bare tilgang til en ny verden av teknologiske muligheter innen sporing. Den brukervennlige designen og det web-baserte kontrollpanelet gjør det også enkelt for deg å tilpasse enhetens mange funksjoner for dine spesifikke behov. Care4all tilbyr i dag omfattende løsninger til kunder i mange land over hele verden, på tvers av bransjer og områder.

 

Kontaktinformasjon

Espen Virik Ranvik, CEO, GSGroup

+ 47 22 00 40 00

 

 

Våre pressemeldinger
 • GSGroup AS
  05 Jul 2019

  Det Sandefjord-baserte teknologiselskapet GSGroup økte omsetningen med 4,7 prosent til 246 millioner kroner i 2018. Resultat før avskrivninger, nedskrivninger og finansielle kostnader (EBITDA) ble 32,1 millioner kroner, en økning på 11 prosent.

 • GSGroup AS
  05 Jul 2019

  Det verdensomspennende fenomenet som har til hensikt å samle utviklermiljøer er nå lansert i Vestfold.