{message}
{message}
CTM Lyng AS når stadig nye høyder
19 April 2018 08:40 | Pressemelding

 

 

CTM Lyng har de siste årene vokst betydelig, fra og i 2010 å omsette for under 40 mill kr til og i 2017/2018 (1/4-31/3) å sette ny omsetningsrekord, med over 151 mill kr.

Selskapet er solid, etter flere år med gode resultater. 2017/2018 ble også i så måte et rekordår, med et resultat på ca 26,5 mill kr.

 

Hovedtyngden av omsetningen kommer fra salg av komfyrvakter, termostater, dimmere og vannstoppløsninger. CTM Lyng har de siste årene tatt betydelige markedsandeler innen disse områdene, hvor produktene i all hovedsak monteres i nye boliger og ifm rehabilitering/ombygging.

 

Administrerende Direktør i CTM Lyng, Terje Lillemo, er naturlig nok tilfreds med utviklingen selskapet har hatt de siste årene, men understreker samtidig at «de bare såvidt har begynt» på reisen, hvor målet er å vokse betydelig også i årene som kommer, med bakgrunn i dagens struktur, med utvikling og salg av produkter lokalisert i Klæbu og fabrikken/produksjonen i Vanvikan.

 

Vi beviser hver eneste dag at det er mulig, med 75 flotte og kompetente ansatte i Trøndelag, å produsere elektronikk fra a-å i Norge og er stolte over å kunne stemple produktene Made In Trøndelag, sier Lillemo avslutningsvis.

 

 

 

For ytterlig informasjon ta kontakt med : 

 

Adm. Dir./CEO CTM Lyng AS

Terje Lillemo

Mobil 932 10 113

Epost terje@ctmlyng.no

www.ctmlyng.no