{message}
{message}

GSGroup AS er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord. Konsernet har salgskontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Helsinki og nå Hamburg. GSGroup har lagt bak seg nok et rekordår med stor vekst og omsatte for nærmere 195 mil i 2017.

 • Firmanavn: Gsgroup AS
 • Markedsnavn: Gsgroup AS
 • Org nr: 963 299 850
GSGroup fortsetter den sterke veksten i Europa
10 April 2018 16:08 | Pressemelding

GSGroup fra Sandefjord er ledende innen tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapet opplever for tiden stor vekst i Tyskland, og åpner nå et nytt kontor i Hamburg for å møte den økende etterspørselen fra det viktige transportmarkedet i nord-Tyskland.

I Tyskland pågår det nå en stor digitalisering og automatisering i transportbransjen. Det betyr at etterspørselen etter digitale sensorer og produkter for innsamling av data, er høy. Det gir stor pågang hos GSGroup som er eksperter på feltet.

– Tyskerne er meget opptatt av at vi har opparbeidet solid kompetanse og erfaring med å levere produkter og løsninger med høy kvalitet over tid. I tillegg har vi flere solide referanser fra store internasjonale kunder. Det gir trygghet til beslutningstakerne i transportselskapene, og derfor tar stadig flere kontakt med oss, sier Morten Berntsen, Director Project Sales and Business Development i GSGroup.

 

Spesialkompetanse

Spesielt er det selskapets løsninger for flåtestyring, temperaturkontroll og sporing som opplever en betydelig vekst i etterspørsel.
– Vi er stolte av at vi leverer markedsledende produkter innen dette feltet. Produktene utvikler vi selv i Sandefjord, med høyt fokus på brukervennlighet og lang batterilevetid. Alle våre produkter er svært nøyaktige og oppfyller bransjekrav. Det betyr at vi blant annet leverer sensorer som er svært pålitelige for å overvåke at det er stabil temperatur i lasterom ved transport av matvarer og legemidler, forklarer Berntsen.

 

Åpner sitt 13 europeiske kontor

GSGroup har i mange år hatt ett kontor i Dortmund som har tatt seg av det tyske markedet. Når selskapet nå etablerer sitt 13 europeiske kontor, i Hamburg, er det for å imøtekomme den økende etterspørselen fra transportbransjen i nord-Tyskland.

– Tyskland er et viktig strategisk marked for oss, og Hamburg er et av de viktigste knutepunktene for transport i hele Europa. Ved å etablere oss her, kommer vi enda tettere på de mange store transport- og logistikk virksomhetene i dette området, forklarer Berntsen.

 

Kjenner markedet

GSGroup har engasjert Anselm Brackert i arbeidet med å etablere det nye kontoret i Hamburg. Anselm har blant annet bakgrunn som administrerende direktør fra et av tysklands ledende transport selskaper, Paul Günther GmbH

– Med Brackert på laget har vi fått en dyktig ressurs med mange års erfaring fra transport- og logistikkbransjen til å lede etableringen av vårt kontor i Hamburg. Hans erfaring og nettverk inn mot denne sektoren er en viktig brikke i denne satsningen, forteller Berntsen.

 

Ser fremover
Ikke bare i Tyskland, men over hele Europa blir mobil datafangst stadig viktigere for flere og flere bedrifter. Og GSGroup er godt rustet for videre vekst innen feltet.

– Vi jobber i en spennende og fremtidsrettet bransje, og står på hardt for å ligge i forkant og utvikle nye produkter. For vårt klare mål er å vokse videre og lede an i utviklingen fremover, avslutter Berntsen.

Utvikling og produksjon skjer i Sandefjord

Våre pressemeldinger
 • GSGroup AS
  24 May 2019

  Siden starten i 1992 har teknologifirmaet GSGroup gjennomført flere tusen søk etter objekter som har blitt stjålet fra bedrifter eller privatpersoner. For Geir Kalstad ble sporingsenheten redningen da han oppdaget at bilen hans var stjålet – og det for andre gang.

 • GSGroup AS
  02 May 2019

  Anleggsmaskiner og utstyr står igjen øverst på menyen hos organiserte kriminelle ligaer, og både Norge, Sverige og Danmark har hatt flere alvorlige episoder den siste tiden.