{message}
{message}

Elin Synnøve Bråthen kommer fra Sørreisa i Midt-Troms. Hennes profesjonelle bakgrunn er delvis akademisk og delvis kreativ og utøvende innenfor musikkens verden.

 • Firmanavn: Elin Synnøve Bråthen
 • Markedsnavn: Elin Synnøve Bråthen
 • Org nr: 987 266 139
Videoslipp: No More Crazy Dreams
07 Des. 2017 14:00 | Pressemelding

Elin Synnøve har valgt å være personlig med låten og musikkvideoen No More Crazy Dreams som handler om livets realiteter. Opplevelsen av å ha mistet seg selv, og ikke vite hvordan man skal komme seg videre. Ved store tap i livet gjør man opp status.

I dag publiseres musikkvideoen No More Crazy Dreams av Elin Synnøve Bråthen. Den enkle og fengende poplåten har tydelige melankolske undertoner som forsterkes av en musikkvideo som gir et poetisk og usminket portrett av tap og sorg samtidig som det tennes håp om en lysere vei fremover. Musikkvideoen lanseres på dørterskelen til advent fordi juletida forsterker alle følelser, også sorgen hos de som har mistet noen. Elin Synnøve mistet både sin mor og far i løpet av det siste året, og kjenner på at denne julen blir spesiell, tung og rar. Låten og videoen dediseres til alle som må bære en savnbyrde gjennom julen. Tross budskapet er låten enkel og iørefallende og flørter kledelig og melodiøst med 80-tallets ABBA. No More Crazy Dreams er preget i det tidløse og radiovennlige retrolandskapet, et landskap som mange vil føle seg hjemme i.


Morten Ingebretsen står bak ide, filming og produksjon til musikkvideoen som følger No More Crazy Dreams. Her finner vi scener fra fire ulike locations i Oslo: Ullern Kirke, Akershus Festning, Oslos gamle skøytepark, og utsikt mot Barcode-området (Sørenga).

Giert Clausen og Morten Ingebretsen har laget en rykende fersk remiks av låten som følger musikkvideoen.


Bråthen medvirker på produsentsiden og har spilt inn, mikset og mastret låten sammen med Giert Clausen i Fersk Lyd Studio i Oslo. Musikere som bidrar: Børge Petersen-Øverleir (gitar), Audun Erlien (bass), Stig Løberg Værnes (trimmer og perkusjon), Elin Synnøve (vokal og keyboards), Henrich Primrose og Giert Clausen (programmering).

Regi og produksjon: Morten Ingebretsen / Snitt AS

Fotoassistent: Jonas Haug

Produksjonsassistent: Silje Marie Bunæs

Skuespiller: Sanna Syvertsen (foto av Sanna er vedlagt)

Foto: Silje Marie Bunæs og Morten Ingebretsen

 

Artistens nettside: www.elinsynnove.no

Distribusjon: Musikkoperatørene / Phonofile

Plateselskap: Popdivision (Curling Legs AS)

Markedsføringen er støttet av Fond for Lyd og Bilde

 

Spotify

iTunes

Youtube

Facebook

Klicktrack

 

MP3 av radioversjon er lastet opp som vedlegg

 

Vedlegg

Våre pressemeldinger
 • Elin Synnøve - Management
  14 Nov 2016

  Elin Synnøve Bråthens tredje album "Perfect Addiction" er ute nå, på terskelen til juleklassikernes høysesong. Det fins vel noen som har lyst til å høre ny popmusikk i førjulstida også? De melodiøse låtene oser av tidløs retrosound, og et stjernelag av norske musikere har preget dem med sitt kreative overskudd. Albumet inneholder også en hyllest til en av Elin Synnøves store helter, Peter Gabriel.

 • Elin Synnøve - Management
  11 Nov 2016

  Krevende hverdager. Mange spørsmål, krav og forventninger. Vi trenger alle å rømme litt unna hverdagskaoset av og til, ikke sant? "Island of Beauty" tilegnes alle krumhalsede og hardt arbeidende mennesker som lengter etter en fredfylt plett hvor man er skjermet fra støyen, trafikken og maset en stakket stund. Videoen og nytt album er ute på markedet nå.