{message}
{message}

iLOQ leverer selvdrevet digital låsing og tilgangsstyring som revolusjonerer låsindustrien, sånn som digitale kameraer har forvandlet fotografering. iLOQ-løsningene baseres på teknologier som er utviklet og patentert av oss, og som muliggjør elektroniske låser uten batterier eller kabler.

  • Firmanavn: Iloq Norge AS
  • Markedsnavn: Iloq Norge AS
  • Org nr: 919 399 546
iLOQ HAR ÅPNET AVDELING I NORGE
29 Nov. 2017 14:32 | Pressemelding

Den hurtigvoksende produsenten av batteriløse digitale låssystemer iLOQ Oy ble etablert i Finland i 2003 og har sitt hovedkontor i Oulu. 

De har nylig opprettet datterselskap i Norge.  

iLOQ Oy sitter på flere patenter og er så langt alene om å kunne levere helt batteriløse digitale låssystemer hvor energien for digital avlesning selvgenereres i sylinderen, noe som gir svært lave driftskostnader og høy driftssikkerhet.  

Digitale sylindere som enkelt erstatter eksisterende og gir eiere fordeler som man ellers kun ville fått i et mye mer kostbart adgangskontrollsystem. Som f.eks å sperre mistede nøkler uten å modifisere låsen.  Alt administreres i et skybasert program. 

Det er levert mer enn 1,2 million digitale nøkler og mer enn 680.000 digitale låser, de fleste i Norden. 

I Norge har det vært levert slike løsninger via eksisterende partnere til blant annet borettslag og sykehus siden 2013.  

Målet med datterselskapet iLOQ Norge AS er å betjene den økende etterspørselen etter iLOQ låsteknologi i Norge samt følge opp eksisterende partnere og sluttkunder. 

Det er også etablert datterselskaper i Sverige og Danmark, i tillegg til Holland og Tyskland

iLOQ sin salgs- og markedssjef Tomi Karjalainen understreker at Skandinavia er et viktig og rasktvoksende markedsområde for selskapet.

“Våre nye datterselskaper i de skandinaviske landene styrker vesentlig vår konkuranseevne i disse områdene. Det gjør oss i stand til å tilby våre skandinaviske kunder mer effektiv lokal kompetanse og service», sier han.

Teamet i Norge utgjør så langt tre personer med lang erfaring fra sikkerhetsbransjen:

Mårten Persson  - Country Manager

Tor-Arne Ellingstad  - Technical Sales Manager

Thomas Sommerfryd  -  Sales Manager  

www.iloq.com