{message}
{message}

Som en ledende leverandør av vakuumpumper og systemer, tilbyr vi den perfekte løsningen for å dekke våre kunders unike behov.

 • Firmanavn: Busch Vakuumteknikk AS
 • Markedsnavn: Busch Vakuumteknikk AS
 • Org nr: 958 931 344
Møt oss på Aqua Nor 2017
14 Aug. 2017 15:27 | Pressemelding

Busch Vakuumteknikk AS er utstiller på Aqua Nor 2017 i Trondheim 15. – 18. august. Vi står på stand A-001. Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Busch Vakuumteknikk AS ser frem til å presentere sine nyheter av betydning for næringen på messen.

Busch Vakuumteknikk AS ble etablert i Norge i 1990 er vi et av Norges største kompetansesentre innen industriell vakuum- og overtrykksteknologi. Vårt team består av dedikerte medarbeidere med unik kunnskap og lang erfaring innen fiskeri og oppdrett.

Under messedagene presenterer vi det nyeste innen bruk av vakuum i næringen, deriblant demo av hvordan man enkelt, effektivt og hygienisk kan fjerne død fisk fra avls- og veksttankene med løsninger fra oss. Les mer om løsningen vi har levert til Osland Settefisk AS på våre hjemmesider www.busch.no.

Besøkende kan forhåndsregistrere seg her.

Andre nyttige lenker:

Messeprogram

Vertsbyen Trondheim

Liste over utstillere på messen

Messeområdet.

Busch Vakuumteknikk AS har vakuumpumper- og systemer i drift verden over og kan tilby et stort utvalg vakuumteknologier. Med vårt brede utvalg kan du alltid velge den mest egnede og kostnadseffektive løsningen for din prosess - uansett hvilken industrisektor du befinner deg i. Våre vakuumspesialister har lang erfaring og er din perfekte partner for å definere det tekniske rammeverket for dine behov. Dette spenner i alt fra å optimalisere eksisterende vakuumsystemer til å designe nye. Vi prosjekterer, designer og bygger systemer, samt utfører service og vedlikehold i våre lokaler i Drøbak.  Mer informasjon om oss finner du på www.busch.no.

Våre pressemeldinger
 • Busch Vakuumteknikk AS
  20 Oct 2016

  Drøbak, 20. oktober 2016 - Busch Vakuumteknikk AS ønsker Nærings - og fiskeridepartementet velkommen på besøk tirsdag 25. oktober.

 • Busch Vakuumteknikk AS
  26 Sep 2016

  Drøbak, 26. september 2016 - Busch introduserer nytt og spennende tilskudd til sin produkprotefølje, og lanserer nå produktserien COBRA NX som består av skruevakuumpumper i to ulike størrelser.