{message}
{message}
 • Pressemelding
 • CTM LYNG AS og SAFE4 Inngår strategisk sammarbeid.

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi, Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring, for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, VERN, Microsafe® og Centrol®

 • Firmanavn: Ctm Lyng AS
 • Markedsnavn: Ctm Lyng AS
 • Org nr: 936 285 244
CTM LYNG AS og SAFE4 Inngår strategisk sammarbeid.
18 Mai 2017 12:36 | Pressemelding

CTM Lyng AS og Safe4 Security Group AS inngår et strategisk samarbeid på produkter og IoT løsninger. Sammen vil selskapene kunne levere produkter og tjenester til et stadig voksende IoT marked hvor forbrukere etterspør full-integrerte smarthus-løsninger.

CTM Lyng er Norges fremste leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet. Når disse kommuniserer med Safe4s unike HomeGate og selskapets IoT plattform vil dette innebære at selskapene sammen vil kunne tilby uovertrufne og forbrukervennlige løsninger innen sikkerhets-, smarthus- og helse- og omsorgsløsninger.

-CTM Lyng er markedsledere i Norge på smarte løsninger som komfyrvakt, strømkutt, vannstopp og varmestyring. Selskapet har allerede mer enn 1 million sensorer ute i norske hjem.  I nær fremtid vil våre produkter kunne kommunisere direkte med Safe4’s HomeGate og vil kunne sende signaler til Safe4s alarmstasjon eller direkte til huseiers mobiltelefon. Dette vil være et stort løft i kvalitet og nye muligheter for CTM Lyngs kunder, sier administrerende direktør Terje Lillemo i CTM lyng AS..

CTM Lyngs kunder vil  gjennom Safe4-samarbeidet også få muligheten til å koble på en rekke andre sensorer for et smart og sikkert hjem, som røykvarslere, bevegelsesdetektorer, smarte lys, digital dørlås, etc.


-Safe4 ser store muligheter i å kunne tilby CTM Lyngs produkter til våre eksisterende og nye kunder.
Dette gir enda en ny og spennende dimensjon til Safe4s allerede store produktportefølje. Selskapene er allerede i gang med den tekniske integrasjon og vil gjøre de tilpasningene som må til for at alle signaler skal komme frem på riktig måte. Vi håper å være i mål med integrasjonen i løpet av 3 kvartal i 2017, uttaler CEO i Safe4, Bjørge Kraft.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Terje Lillemo,Adm. dir./CEO, CTM LYNG AS, mob +47 932 10 113, e-post: terje@ctmlyng.no
Bjørge Kraft, CEO, Safe4 Security Group AS, mob: +47 920 36 023, e-post: bk@safe4.com
 

 

Om Safe4 Security Group AS:
Et internasjonalt teknologikonsern som bygger på arven fra sikkerhetsindustrien og tilrettelegger for etablering av nye gjentagende inntekter for sine kunder. Gjennom vår verdensledende IOT plattform og våre sertifiserte monitoreringstjenester, skaper vi forutsetninger for tredjeparts sensor-teknologi. Vi tilbyr kunder med høy-volum porteføljer et partnerskap og en lojalitetsvennlig forretningsmodell.

 

Safe4 leder an med forbedret IOT-teknologi, egnet til å betjene partnere og kunders krav til SMART LIVING-, SIKKERHETS-, og digitale HELSE- og OMSORGSLØSNINGER. Les mer på www.safe4.com

 

Om CTM Lyng AS
Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi,
Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring, for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, VERN, 
Microsafe® og Centrol®. Vi distribuerer våre produkter via Elektrogrossister. Vi tilbyr alt fra utvikling av produkt til produksjon og distribusjon. Våre produksjonslokaler i Vanvikan har en av Europas mest moderne maskinparker.

CTM Utvikling AS og Lyng Elektronikk AS fusjonerte til CTM Lyng AS i februar 2010 for å skape en sterk og komplett trøndersk elektronikkbedrift med bred kompetanse innen produktutvikling, produksjon og markedsføring-salg.

Hovedkontoret ligger i Vanvikan, hvor administrasjon, produksjon, logistikk og distribusjon blir styrt fra, mens man i Klæbu finner utviklings- og markedsføringsavdelingene. Les mer på  www.ctmlyng.no

Våre pressemeldinger
 • CTM Lyng AS
  22 Mar 2019

  I nesten ett år har vi i CTM Lyng jobbet målbevisst for å etablere oss i det Danske markedet!

 • CTM Lyng AS
  14 Mar 2019

  13 mars 2019 inngikk Boligbyggelaget TOBB en avtale med teknologiselskapet CTM Lyng AS, om felles utvikling av produkter og konsepter for å tilfredsstille markedets økende fokus på smart teknologi i boliger og leiligheter, med hovedfokus på enkelhet, brukervennlighet, fleksibilitet og totaløkonomi, for TOBB sine nåværende og fremtidige medlemmer.

  TOBB standardiserer på løsninger fra Trønderbedriften CTM Lyng, i sine nybygg og boligfornyings prosjekter.

  Vi ønsker å eie vår egen tekniske spesifikasjon og ser at CTM Lyng svarte godt på vår utfordring, sier Administrerende Direktør i TOBB, Torbjørn Sotberg. Vi ønsker å ligge i forkant, men på medlemmenes premisser, samtidig med at vi, gjennom denne avtalen får muligheten til å direkte påvirke produktutviklingen, noe vi synes er spennende og åpner helt nye muligheter for oss som boligselskap og ikke minst våre engasjerte og kompetente ansatte innen alle områder, som hver dag jobber for å gjøre TOBB-boliger til markedets beste, sier Sotberg stolt.