{message}
{message}

Brew-it by Partyman har fagkunnskap og vil alltid gjøre sitt ytterste for at du som hjemmebrygger skal bli fornøyd. For oss er ikke et nesten bra produkt godt nok. Brew-it velges som leverandør av flere og flere pga kunnskap, lang erfaring og markedsledende produkter.

  • Firmanavn: Partyman AS
  • Markedsnavn: Partyman AS
  • Org nr: 841 150 732
NYHET: Coobra 25 Craft Brewer
31 Okt. 2016 11:07 | Pressemelding

Vi lanserer nå Coobra 25 Craft Brewer - komplett ølbrygger til hjemmebryggere.

Vi har  i samarbeid med ølbryggere med flere års erfaring utviklet og  fått frem et svært funksjonellt og effektivt bryggverk for ølbrygging. Coobra 25 Craft Brewer er enkel i bruk, og meget funksjonell i hele bryggeprosessen. 

Coobra 25 er produsert i rustfritt kvalitetsstål (304) med kraftige løftehåndtak, maltbeholder med egen silbunn for opptil 7kg malt. Beholderen kan settes i to ulike nivåer for optimal avsiling. Rustfritt bazooka filter på tappekran, og innebygget 2,5 KW varme element for rask oppvarming. Rustfri 12mm kjølespiral.  Heavy Duty sirkulasjonspumpe og silikonslanger for transport av vørten. Elektronisk kontrollpanel med farge display for enkel innstilling av bryggetemperatur og timer.Brygger har 30 liters bryggetank og et brygge volum på 25 liter øl.

 

Coobra 25 Craft Brewer

For mer info - følg linken:

Hjemmeside: http://partyman.no/

Nettbutikk direkte: http://eshop.partyman.no/main.aspx?page=article&artno=33110

Facebook: https://www.facebook.com/partymantradingas?fref=ts