{message}
{message}
 • Pressemelding
 • Det Sandefjordbaserte selskapet GSGroup har vunnet en gigantkontrakt

GSGroup AS er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord. Konsernet har salgskontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Helsinki og nå Hamburg. GSGroup har lagt bak seg nok et rekordår med stor vekst og omsatte for nærmere 195 mil i 2017.

 • Firmanavn: Gsgroup AS
 • Markedsnavn: Gsgroup AS
 • Org nr: 963 299 850
Det Sandefjordbaserte selskapet GSGroup har vunnet en gigantkontrakt
20 Jan. 2016 08:25 | Pressemelding

Det Sandefjordbaserte selskapet GSGroup, har vunnet en gigantkontrakt, og vil gjennom en landsdekkende partneravtale levere og drifte elektronisk kjørebok for alle Jernbaneverkets kjøretøy de kommende 5 år.

GSGroup er i svært postivit utvikling med sterk vekst i alle våre segmenter. Men spesielt gledelig er det at vi nå ser en betydelig vekst i det vi defenerer som markedet for storkunder, både offentlig og privat. Forventningene fra store profesjonelle aktører, som Jernbaneverket stiller helt spesielle krav til sine leverandører. Dette er selvsagt med på å utvikle oss som selskap, som igjen styrker oss som en solid aktør i markedet. Uttaler CEO, Tore Paulsen.

Leveransen og samarbeidet har så langt vært meget bra, og vår erfaring så langt, tilsier at vi har valgt riktig leverandør. Vi stiller høye krav til våre leverandører, med fokus på kvalitet, fleksibilitet, samt evnen til å levere til forventning til rett tid. Vi ser frem til et videre godt samarbeide. Uttaler Flåteansvarlig i Jernbaneverket, Sven Myrvollen.

GSGroup AS:
GSGroup AS er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger, med produktgruppene; Guard Systems, Handyman og Smartday. Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord og har 9 heleide datterselskaper i Europa. Konsernet har over 100 000 aktive abonnementer, 130 ansatte og solid økonomi.

Kontaktperson:

Tore J. Paulsen (CEO – GSGroup AS, tidligere Guard Systems AS)

Mobil: 91 57 50 13

Mail: Tore.paulsen@gsgroup.no

 

Våre pressemeldinger
 • GSGroup AS
  05 Jul 2019

  Det Sandefjord-baserte teknologiselskapet GSGroup økte omsetningen med 4,7 prosent til 246 millioner kroner i 2018. Resultat før avskrivninger, nedskrivninger og finansielle kostnader (EBITDA) ble 32,1 millioner kroner, en økning på 11 prosent.

 • GSGroup AS
  05 Jul 2019

  Det verdensomspennende fenomenet som har til hensikt å samle utviklermiljøer er nå lansert i Vestfold.