{message}
{message}
 • Pressemelding
 • Vestfoldfirmaet GSGroup AS inn I Team LeasePlan Go

GSGroup AS er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord. Konsernet har salgskontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Helsinki og nå Hamburg. GSGroup har lagt bak seg nok et rekordår med stor vekst og omsatte for nærmere 195 mil i 2017.

 • Firmanavn: Gsgroup AS
 • Markedsnavn: Gsgroup AS
 • Org nr: 963 299 850
Vestfoldfirmaet GSGroup AS inn I Team LeasePlan Go
13 Nov. 2015 07:28 | Pressemelding

Team LeasePlan Go har lenge lett etter den perfekte samarbeidspartneren til å bekle teamets lue og andre hodeplagg. Med GSGroup AS er nå ringen sluttet og teamets hovedsponsorater fyllt opp. Avtalen omfatter alt fra logoprofilering på lue til intern aktivisering, kurs og verdiskaping.

GSGroup AS er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger, med produktgruppene; Guard Systems, Handyman og Smartday. Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord og har 9 heleide datterselskaper i Europa. Konsernet har over 100 000 aktive abonnementer og 130 ansatte. For mer om GS Group AS se www.gsgroup.no.

Thomas Alsgaard: (Eier Team LeasePlan Go)

«Vi er selvfølgelig svært godt fornøyd med å ha fått på plass en avtale med et så solid selskap som GS Group AS. De er i sterk utvikling, tenker langsiktig, er offensive og har de rette verdiene i bunn. De vil bygge et sterkt team. Som oss, sammen med oss. GS Group komplimenterer sponsorpoolen vår og vi er stolte av å ha fått til dette.»

Tore Paulsen (CEO GSGroup AS)

«GSGroup AS er opptatt av verdier som seriøsitet, langsiktighet, menneskelige relasjoner og vinner kultur både for kunder og ansatte, noe som vi kjente oss igjen i hos Thomas Alsgaard og Team LeasePlan Go. Vi er stolte av å kunne være en av hovedsponsorene og sammen med teamet utvikle vår solide bedrift videre og bygge et enda sterkere GSGroup team for fremtiden !»

Spørsmål rundt avtalen kan rettes direkte til
Tore Paulsen – 91 57 50 13

Våre pressemeldinger
 • GSGroup AS
  05 Jul 2019

  Det Sandefjord-baserte teknologiselskapet GSGroup økte omsetningen med 4,7 prosent til 246 millioner kroner i 2018. Resultat før avskrivninger, nedskrivninger og finansielle kostnader (EBITDA) ble 32,1 millioner kroner, en økning på 11 prosent.

 • GSGroup AS
  05 Jul 2019

  Det verdensomspennende fenomenet som har til hensikt å samle utviklermiljøer er nå lansert i Vestfold.