{message}
{message}
 • Pressemelding
 • Historisk halvårsresultat og endring av selskapsnavn

GSGroup AS er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord. Konsernet har salgskontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Helsinki og nå Hamburg. GSGroup har lagt bak seg nok et rekordår med stor vekst og omsatte for nærmere 195 mil i 2017.

 • Firmanavn: Gsgroup AS
 • Markedsnavn: Gsgroup AS
 • Org nr: 963 299 850
Historisk halvårsresultat og endring av selskapsnavn
20 Aug. 2015 07:13 | Pressemelding

Det Sandefjordbaserte selskapet Guard Systems AS, fortsetter sin sterke utvikling. Etter første halvår 2015, leverer de et rekordresultat, med EBITDA på kr. 10.8 mill., (7,7 mill., 1. halvår 2014), og omsetning på 72,4 mill., (69,1 mill., 1. halvår 2014). 

«Vi er svært optimistiske med tanke på videre utsikter. Etter å ha sikret flere millionkontrakter rett før sommeren, er utsiktene svært positive - også for andre halvår. Med de kontraktstilganger vi nå opplever, ser vi behovet for å ansette enda flere dyktige personer, både lokalt på vårt hovedkontor i Sandefjord og i våre øvrige datterselskaper», sier Tore Paulsen (CEO).

Samtidig endres nå selskapsnavnet fra Guard Systems AS til GSGroup AS.

«Vi har gjennomført en svært vellykket integrasjon etter oppkjøpet av ePocket AS i januar 2014, endrer vi nå selskapsnavn fra Guard Systems AS til GSGroup AS. Med vårt nye selskapsnavn vil vi bygge identitet gjennom en sterk felles merkevare for hele vår virksomhet, med ledende produkter som Guard Systems, Handyman og Smartday i porteføljen. Et flott og samlende selskapsnavn, og en logo som representerer vår fremtid som en samlet totalleverandør innenfor mobile datafangstløsninger» sier Tore Paulsen (CEO). 

GSGroup AS:
GSGroup AS er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger, med produktgruppene; Guard Systems, Handyman og Smartday. Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord og har 9 heleide datterselskaper i Europa. Konsernet har over 100 000 aktive abonnementer, 130 ansatte og solid økonomi.

Våre pressemeldinger
 • GSGroup AS
  05 Jul 2019

  Det Sandefjord-baserte teknologiselskapet GSGroup økte omsetningen med 4,7 prosent til 246 millioner kroner i 2018. Resultat før avskrivninger, nedskrivninger og finansielle kostnader (EBITDA) ble 32,1 millioner kroner, en økning på 11 prosent.

 • GSGroup AS
  05 Jul 2019

  Det verdensomspennende fenomenet som har til hensikt å samle utviklermiljøer er nå lansert i Vestfold.