{message}
{message}
  • Firmanavn: Ph Media AS
  • Markedsnavn: purehelp.no
  • Org nr: 979 693 745
Hvor flinke er egentlig næringslivets ledere?
16 Des. 2014 09:01 | Pressemelding

Lierstranda, 21 oktober 2014 – Purehelp.no AS har nå laget et nytt gratis online verktøy på Internett. Ved å benytte ”Management CV” funksjonen i business søkemotoren www.purehelp.no kan brukeren raskt og enkelt få en god oversikt over hvilke ledende verv en person har hatt i norsk næringsliv samt hvilke konkrete resultater som er skapt i perioden.  

Mange ledere og styregrossister skryter på seg bedre resultater enn det som ofte reelt ble skapt. Spør du en tidligere leder eller et styremedlem vil mange hevde at de skapte «svært gode resultater», «høy vekst» og «effektivisering». Påstander som ofte er forbundet med god ledelse.

Men hvor godt drev man selskapet egentlig i den perioden man var involvert i ledelse eller styrearbeid?

Purehelp har utviklet systemet nettopp for å avsløre personer som overdriver sine resultater, underrapporterer problemer og pynter på sine personlige CV’er. Vi sjekker opp personens tidligere næringslivsroller og ser konkret på hvilke resultater og eksakte tall som ble skapt i perioden. Vi finner også ut av om de har vært involvert i tidligere konkurser, noe mange unnlater å fortelle om.      

Samfunnet er i dag opptatt av lederlønninger, «gutteklubben grei» og at ikke næringslivets belønningssystemer stiger mer enn den øvrige økonomien. For å kunne vurdere næringslivets ledere trenger vi mer kunnskap og konkret informasjon om hva de egentlig skaper av resultater og utviklingseffekter.

- Vi satser stort på å gi brukerne og næringslivet mer avansert og nyttig informasjon gjennom våre produkter. Dette er et ledd i denne strategien, sier Ronny Brath i Purehelp.no AS.

Purehelp.no AS er et norsk selskap som har spesialisert seg på å utvikle en rendyrket business søkemotor på Internett. 

Mer informasjon er tilgjengelig på www.purehelp.no.

Våre pressemeldinger