{message}
{message}
 • Pressemelding
  23 Aug. 2018
  Coromatic AS

  Invitasjon til gratis frokostseminar om avbruddsfri strømforsyning - UPS 

 • Pressemelding
  02 Aug. 2018
  Arcticsource1 AS

  ArcticSource1, a specialty distributor for marine ingredients and finished goods based in Tønsberg, Norway, has entered into a long term agreement with Fam-Trade Company for distribution and sale of Isblå branded products in Asia.

 • Pressemelding
  04 Juli 2018
  GSGroup AS

  GSGroup fra Sandefjord er ledende innen tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger i det europeiske markedet. Nå har selskapet gått inn som eier av danske Care4all. Dette vil styrke GSGroups posisjon i markedet ytterligere.

 • Pressemelding
  24 Mai 2018
  CTM Lyng AS

  CTM Lyng og Solar ser et betydelig marked for enklere og bedre vannstoppløsninger i markedet enn det som finnes i dag. Med de riktige produktene og sterkt fokus på prosjekter i nybygg- og rehab-markedet, har man ambisjon om å ta store markedsandeler.

   

  CTM Lyng er kjent for produkter produsert i Norge av høy kvalitet. De har unik garantitid (7 år). Solar er en av de største grossistene på elektrosiden og har ambisjoner om å styrke VVS delen av virksomheten, bl.a. med fokus på prosjekter.

 • Pressemelding
  21 Mai 2018
  CTM Lyng AS

   

  CTM Lyng og Sikom satser sammen innenfor smarte hus og leiligheter, velferdsboliger og profesjonelle bygg. De første smarte produktene kommer på markedet til høsten.

   

 • Pressemelding
  10 April 2018
  GSGroup AS

  GSGroup fra Sandefjord er ledende innen tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapet opplever for tiden stor vekst i Tyskland, og åpner nå et nytt kontor i Hamburg for å møte den økende etterspørselen fra det viktige transportmarkedet i nord-Tyskland.

 • Pressemelding
  01 Feb. 2018
  Ecofleet Norge AS

  Fleet Complete går nå inn i nye markeder i Skandinavia og i Baltikum. Dette gjøres ved at man overtar Ecofleet, en markedsleder i de nevnte områdene. Fleet Complete har etter oppkjøpet en total kundebase på rundt 400.000 aktive abonnenter i hele verden.

 • Pressemelding
  11 Jan. 2018
  Coromatic AS

  Jeg er glad og stolt over å få lede Coromatic fremover, sier Erik Bertman, ny CEO for Coromatic Group. Bertman kommer fra rollen som COO for Microsoft Sverige. Coromatic er kjent som leverandør av service og løsninger for virksomhetskritiske anlegg, med et solid fotfeste i Norden.  

 • Pressemelding
  11 Des. 2017
  Sapio AS
 • Pressemelding
  07 Des. 2017
  Elin Synnøve - Management

  Elin Synnøve har valgt å være personlig med låten og musikkvideoen No More Crazy Dreams som handler om livets realiteter. Opplevelsen av å ha mistet seg selv, og ikke vite hvordan man skal komme seg videre. Ved store tap i livet gjør man opp status.

 • Pressemelding
  30 Nov. 2017
  Arcticsource1 AS

  «Den sterkeste internasjonale trenden i 2017 er individuelt tilpasset ernæring og da nytter det ikke å foreslå standarddietter som løsning», sier Jan Håkon Håkonsen» i Selvinnsikt Ernæringstester, og fortsetter; «vi innleder derfor et bredere samarbeid med Isblå, for å lette hverdagen til norske terapeuter».

 • Pressemelding
  29 Nov. 2017
  Iloq Norge AS

  Den hurtigvoksende produsenten av batteriløse digitale låssystemer iLOQ Oy ble etablert i Finland i 2003 og har sitt hovedkontor i Oulu. 

  De har nylig opprettet datterselskap i Norge.  

 • Pressemelding
  09 Nov. 2017
  Qurius AS

  Qurius AS åpner nå en nisje butikk for El bil og hybrid bil ladepunkter vi kaller den www.lader1.no og Yrkesbil1 vil være forhandler støtte.

  Vi jobber også med en delingsøkonomi løsning - hvor du kan velge å gi bort litt strøm fra ditt ladepunkt for så å få tilgang til å lade samme mengde fra noen annens ladepunkt. Denne retter seg mot både hybrider og el biler.  Alt er ikke klart enda og vi jobber mot lansering tidlig 2018.

 • Pressemelding
  06 Nov. 2017
  GSGroup AS

  Telenor ruller i disse dager ut tjenesten ”Smart Arbeidsdag” for å gjøre det enklere for SMB-markedet å få en mer effektiv og papirløs arbeidshverdag. Den sentrale brikken i satsningen, er teknologiverktøyet ”Smartday”, som er utviklet og levert av Sandefjordselskapet GSGroup. 

 • Pressemelding
  26 Okt. 2017
  ANNEMOLLER.no

  – Krimbøker for barn og unge skal være underholdende og lettleste, sier Sigrid Olsen, som er ute med ny bok i serien Trippelgjengen.

 • Pressemelding
  24 Okt. 2017
  Innovasjon Gardermoen

  Ny teknologi fører til store endringer i nærings - og samfunnsliv i alle land, og utviklingen går svært raskt. Dagens produkter og arbeidsmetoder duger ikke lenger, og må byttes ut med nye løsninger - vi må jobbe smartere og enklere.