{message}
{message}

BM Fitness har importert, solgt og levert treningsutstyr fra verdens fremste leverandører siden 2003.

 • Firmanavn: Bm Fitness AS
 • Markedsnavn: Bm Fitness AS
 • Org nr: 914 634 059
Prisledende på competition kettlebells.

BM Fitness er i følge prisjakt.no Norges billigste leverandør av Compettion Kettlebells. Mange store aktører har allerede fått øynene opp for vår uslålige kombinasjon av pris og kvalitet.

Vi har et komplett utvalg av competition kettlebells fra 4 kg- 48kg

Vi leverer allerede til mange av de største sentrene i Norge, og tilbyr våre uslålige priser til private, bedrifter og treningssentre. Sejkk vår Kettlebells pakke, eller velg akkurat de kulene du trenger her.

Ring oss, send oss en e-post eller bestill rett i nettbutikken. 
God trening!
 

BM Fitness har siden starten i 2003 vært en solid samarbeidspartner for private og bedrifter som ønsker treningsutstyr av høy kvalitet til riktig pris.
Våre engasjerte rådgivere er her for å hjelpe deg med det beste konseptet hele veien fra ide til montering; enten du har planer om å etablere et stort treningssenter eller skal innrede et lite trimrom. Vi elsker å jobbe tett sammen med deg for å sammen finne optimale løsninger som hjelper til å få det meste ut av din investering. Din rådgiver er med deg i hele prosessen fra første plan til oppfølging etter levering.
 

Våre nyhetsmeldinger
 • Bm Fitness AS
  25 Oct 2016

  Tilrettelegging for fysisk aktivitet hos de ansatte kan ha god effekt på trivsel og sykefravær og er en smart investering. BM Fitness har som mål om å skape rom for trening. Vi kan hjelpe dere med trimrom på jobben, eller et godt tilbud på utstyr på hjemmetrening for alle ansatte.

 • Bm Fitness AS
  21 Oct 2016

  Vi i BM Fitness har opplevd stor pågang etter at vi lanserte våre nye funksjonelle løsninger på slutten av september. Vi tegner daglig forslag til treningssentre over hele landet. Ta en titt og få litt inspirasjon