{message}
{message}
 • Pressemelding
 • CTM Lyng AS kjøper rettigheter til snøsmelteprodukter fra Øglænd System AS

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi, Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring, for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, VERN, Microsafe® og Centrol®

 • Firmanavn: Ctm Lyng AS
 • Markedsnavn: Ctm Lyng AS
 • Org nr: 936 285 244
CTM Lyng AS kjøper rettigheter til snøsmelteprodukter fra Øglænd System AS
28 Aug. 2019 14:06 | Pressemelding

CTM Lyng har i mange år utviklet, produsert og levert selve styringene til Øglænd System AS sine produkter for snøsmelting, kjent under navnene SMC1 og SMC2. Øglænd sine følere, kombinert med CTM Lyng sine styringer, er kjent for å være de beste totalløsningene for brukerne.

Med denne avtalen vil CTM Lyng utvide sin portefølje av varmestyringsprodukter, men også styrke sitt fokus på sikkerhet og trygghet, samt bygge videre på strategien om å ha kontroll på mest mulig av det som bruker mye strøm i en bolig eller et bygg. Dette for å kunne tilby helhetlige løsninger som gjør overvåkning av maksuttak og styring av prioriterte og ikke prioriterte laster mulig, for å ta ned toppene i forbruket, sier Terje Lillemo Adm.Dir. i CTM Lyng AS.

Øglænd har vært flinke til å bygge opp disse merkevarene, men nå vil CTM Lyng styrke fokuset betydelig, for å ta nye markedsandeler innenfor dette segmentet.

Verdien på avtalen vil ikke Lillemo gå inn i, men er tydelig på at dette er et viktig tilskudd til CTM Lyng sin produktportefølje og vil raskt kunne bidra til økt omsetning for selskapet, som de siste årene har vokst betydelig. Avtalen innebærer at CTM Lyng nå vil tilby styringer og sensorer for avansert snøsmelting, enkel bakkeføler, takrenneføler og rørføler.

CTM Lyng vil ikke bundle styringene med varmekabler, slik det tidligere er blitt gjort. Styringene er og skal være uavhengig av varmekabelen, slik at de som ikke har slike styringer også kan bruke CTM Lyng sine styringer i sine løsninger. Selskapet skal fokusere på best mulig styring, så får de som er gode på varmekabler ta seg av den delen, sier Terje Lillemo

Produktene vil bli solgt til alle landets elektrikere, via elektrogrossistene og vil bli tilgjengelig ila kort tid.

.

For ytterligere informasjon:

Terje Lillemo

Mob:     93210113

Epost:   terje@ctmlyng.no

Våre pressemeldinger
 • CTM Lyng AS
  22 Mar 2019

  I nesten ett år har vi i CTM Lyng jobbet målbevisst for å etablere oss i det Danske markedet!

 • CTM Lyng AS
  14 Mar 2019

  13 mars 2019 inngikk Boligbyggelaget TOBB en avtale med teknologiselskapet CTM Lyng AS, om felles utvikling av produkter og konsepter for å tilfredsstille markedets økende fokus på smart teknologi i boliger og leiligheter, med hovedfokus på enkelhet, brukervennlighet, fleksibilitet og totaløkonomi, for TOBB sine nåværende og fremtidige medlemmer.

  TOBB standardiserer på løsninger fra Trønderbedriften CTM Lyng, i sine nybygg og boligfornyings prosjekter.

  Vi ønsker å eie vår egen tekniske spesifikasjon og ser at CTM Lyng svarte godt på vår utfordring, sier Administrerende Direktør i TOBB, Torbjørn Sotberg. Vi ønsker å ligge i forkant, men på medlemmenes premisser, samtidig med at vi, gjennom denne avtalen får muligheten til å direkte påvirke produktutviklingen, noe vi synes er spennende og åpner helt nye muligheter for oss som boligselskap og ikke minst våre engasjerte og kompetente ansatte innen alle områder, som hver dag jobber for å gjøre TOBB-boliger til markedets beste, sier Sotberg stolt.