{message}
{message}

GSGroup AS er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord. Konsernet har salgskontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Helsinki og nå Hamburg. GSGroup har lagt bak seg nok et rekordår med stor vekst og omsatte for nærmere 195 mil i 2017.

  • Firmanavn: Gsgroup AS
  • Markedsnavn: Gsgroup AS
  • Org nr: 963 299 850
Solid fremgang for GSGroup
05 Juli 2019 09:45 | Pressemelding

Det Sandefjord-baserte teknologiselskapet GSGroup økte omsetningen med 4,7 prosent til 246 millioner kroner i 2018. Resultat før avskrivninger, nedskrivninger og finansielle kostnader (EBITDA) ble 32,1 millioner kroner, en økning på 11 prosent.


- Kort oppsummert var 2018 et positivt år for konsernet. Til tross for tøff konkurranse i markedet har vi klart å øke omsetningen og oppnådd en bedre markedsposisjon i nesten samtlige av landene vi er representert i, sier administrerende direktør i GSGroup Espen Virik Ranvik.

GSGroup er en ledende europeisk leverandør, som siden starten av 90-tallet har jobbet og utviklet avansert sensorteknologi til blant annet flåtestyring og elektronisk kjørebok. I tillegg har selskapet ordrehåndteringsverktøy som forenkler jobben for håndverkere og andre som jobber mobilt. Sensorteknologien favner bredt, og har i økende grad blitt brukt til monitorering av blant annet temperatur og fuktighet på transport av medisiner og matvarer.

Totalleverandør

-Våre tjenester går over et bredt produktspekter, men vi ser at flere og flere kunder velger oss som en totalleverandør. Flere store selskaper benytter for eksempel både flåtestyring, mobil ordrehåndtering, og våre sporingstjenester, sier Virik Ranvik.

Totalt har konsernet kontorer på 14 ulike lokasjoner i ni land. I tillegg til hovedkontoret i Sandefjord er selskapet etablert med kontorer i Oslo, Stockholm, Gøteborg, København, Esbjerg, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Hamburg, Budapest, Tampere og Vantaa.

GSGroup gjennomførte i 2018 en rekke strategiske grep, herunder etablering av en forretningsenhet for sensorløsninger i Hamburg, i tillegg til oppkjøpet av danske Care4All og datterselskapet Flextrack. Oppkjøpet stryker selskapets posisjon i markedet ytterligere, og vil komme kunden til gode på flere måter, sier den administrerende direktøren.

- Produktene våre gjør det enklere å optimalisere bedriftenes ressursbruk, og dermed redusere både kostnader og CO2-utslipp. Bærekraft blir viktigere og viktigere for våre kunder, og er en driver for vekst i årene som kommer, sier Virik Ranvik.

                2018* 2017*
Inntekter   246     235
EBITDA      32,1   28,9
*Konsoliderte tall inkludert Care4All

GSGroup AS er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Produktporteføljen består i dag av merkevarene Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com og MyFleet. Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord. Konsernet har i dag over 200 ansatte fordelt på 14 kontorer i ni land.

 

Våre pressemeldinger