{message}
{message}
 • Pressemelding
 • GSGroup arrangerte det første BeerJS-arrangementet i Vestfold

GSGroup AS er en ledende Europeisk leverandør av tjenester og systemer for mobile datafangstløsninger. Selskapet ble etablert i 1992 med hovedkontor i Sandefjord. Konsernet har salgskontorer i Oslo, Stockholm, Göteborg, København, Tallinn, Riga, Vilnius, Dortmund, Helsinki og nå Hamburg. GSGroup har lagt bak seg nok et rekordår med stor vekst og omsatte for nærmere 195 mil i 2017.

 • Firmanavn: Gsgroup AS
 • Markedsnavn: Gsgroup AS
 • Org nr: 963 299 850
GSGroup arrangerte det første BeerJS-arrangementet i Vestfold
05 Juli 2019 09:24 | Pressemelding

Det verdensomspennende fenomenet som har til hensikt å samle utviklermiljøer er nå lansert i Vestfold.

Fredag 14. juni ble det første BeerJS- arrangementet avholdt i Vestfold. Det var GSGroup som satt ved roret og inviterte inn til en uformell kveld der fremtidsrettet teknologi stod i fokus.

BeerJS har de siste årene vokst kraftig og på sosiale medier kan man finne invitasjoner til lignende arrangementer over hele verden. Nå finnes også BeerJS i Vestfold. R&D Manager i GSGroup, Holger Hussmann, sier konseptet er like enkelt som det høres ut.

-        Dette er en uformell møteplass der utviklere kommer sammen, deler informasjon og ideer, tester ut noen nye konsepter og diskuterer ny teknologi.  Det er en fin møteplass for alle som har en interesse for koding. Og hva er vel bedre enn koding, pizza og en øl i skjønn forening, sier Hussmann med et smil.

Hussmann er ikke overrasket over at arrangementer som BeerJS er blitt populære, og mener selv det bidrar positivt på flere områder.

-        Det å møte likesinnede og snakke sammen om ideer og muligheter er viktige motivasjonsfaktorer. Markedet utvikler seg raskt, og de fleste bransjer ser hvor viktig det er å komme sammen, lære og bli inspirert. Det er imidlertid ikke alltid nødvendig å måle hvor viktige ting er for å kunne fortsette, noen ganger er det bedre å bare nyte hva du gjør.

GSGroup jobber blant annet med teknologi som samler data for å hjelpe bedrifter og folk å organisere driften. Dataene samles inn fra ulike sensorer og har til hensikt å øke lønnsomheten, forbedre sikkerheten og være bærekraftige. Selskapet har siden 90-tallet hatt en god utvikling. Med sine 15 kontorer i ni europeiske land har de for lengst vokst ut av barneavdelingen, men tilhørigheten til Vestfold er fortsatt viktig.  Hussmann mener Vestfold har mange svært dyktige utviklere.

-        Vestfold har et bra og nyskapende miljø, og det er viktig for rekruttering. Det er allerede mange som jobber med toppmoderne teknologi og ansetter skarpe SW-utviklere, men vi kan aldri få mange nok.

 

Hussmann sier han håper å samle flere utviklere til tilsvarende arrangementer om ikke lenge.

Våre pressemeldinger
 • GSGroup AS
  05 Jul 2019

  Det Sandefjord-baserte teknologiselskapet GSGroup økte omsetningen med 4,7 prosent til 246 millioner kroner i 2018. Resultat før avskrivninger, nedskrivninger og finansielle kostnader (EBITDA) ble 32,1 millioner kroner, en økning på 11 prosent.

 • GSGroup AS
  24 May 2019

  Siden starten i 1992 har teknologifirmaet GSGroup gjennomført flere tusen søk etter objekter som har blitt stjålet fra bedrifter eller privatpersoner. For Geir Kalstad ble sporingsenheten redningen da han oppdaget at bilen hans var stjålet – og det for andre gang.