{message}
{message}

Produsent av Kaizer Skjøtfrie Takrennesystemer.

 

  • Firmanavn: Kaizer AS
  • Markedsnavn: Kaizer AS
  • Org nr: 994 386 816
Smart digital-kalkulator fra Kaizer
11 April 2019 14:19 | Pressemelding

-Enklere blir det ikke! Nå kan tømrere og blikkenslagere lage tilbud til sine kunder på 5 minutter med Kaizer AS sin digitale tilbudskalkulator. Verktøyet har innebygd sms og e-postvarsling til kunder og forenkler tilbudsprosessen vesentlig for travle utførende, forteller Trond Helge Kristiansen, gründer og daglig leder i Kaizer AS.  

-Som leverandør så har vi lenge sett utfordringer i tilbudsfasen mellom våre forhandlere og deres kunder. Våre forhandlere har en travel hverdag, og det å levere tilbud i tide er ikke alltid lett. Samtidig så er det mye informasjon, bilder og variabler som skal med i tilbudsfasen. Responstiden er viktigere enn noen gang. Derfor har vi utviklet en smart digital kalkulator som hjelper våre forhandlere til å lage, sende og få godkjennelse på tilbud i løpet av få tastetrykk og få minutter, sier Kristiansen engasjert.

 

Tilbud på minutter

- Forhandleren kan f.eks stå på byggeplassen og benytte den digitale-kalkulatoren med sin telefon, og enkelt registrere mål, lengder og produkter i forbindelse med prosjektet. Alle notater og bilder blir registrert umiddelbart og systemet lager et ferdig tilbud til kunden der og da. Forhandleren trykker så på "send tilbud" til kunde, og vipps så har kunden fått tilbud på e-post i tillegg til en hyggelig sms med link til tilbudet. Kunden kan da enkelt åpne tilbudet, og akseptere digitalt. En tilbudsprosess som tidligere kunne ta dager og uker blir gjennomført på minutter, sier Kristiansen og smiler.

 

Oversiktlig og enkelt for sluttkunden

- Sluttkunden kan enkelt benytte kalkulatoren for å få estimert pris til sitt bygg/bolig, men det viktigste er at kunden raskt får kontakt med en av våre forhandlere. Responstiden er minimal, sier Kristiansen.

 

Finansieringsløsning om kun få uker

- I løpet av våren lanserer vi en finansieringsløsning for kunder. Det vil si at de kan velge å få finansiert prosjektet over 6-12 måneder. Dette blir nok en attraktiv løsninger for mange kunder, forteller Kristiansen. 

 

 

Den utførende har full oversikt over økonomien i den digitale kalkulatoren.

Sms- og e-postvarsling til kunde og tilbudsgiver gjør tilbudsprosessen enkel og effektiv.

Vedlegg