{message}
{message}
 • Pressemelding
 • CTM Lyng utvider markedet – med stor satsing i Danmark!

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi, Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring, for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, VERN, Microsafe® og Centrol®

 • Firmanavn: Ctm Lyng AS
 • Markedsnavn: Ctm Lyng AS
 • Org nr: 936 285 244
CTM Lyng utvider markedet – med stor satsing i Danmark!
22 Mars 2019 10:30 | Pressemelding

I nesten ett år har vi i CTM Lyng jobbet målbevisst for å etablere oss i det Danske markedet!

I forrige uke ble det tatt et stort og viktig skritt, hvor en avtale med elektrogrossisten AO (Brødrene A&O Johansen AS) kom på plass, sammen med en markedsplan for felles satsing i året som kommer.

Administrerende Direktør Terje Lillemo (bildet under) og Eksportsjef Ole Petter Saltvik (t.h. i bildet) signerte avtalen, med Jan Samson (i midten i bildet) og Anders Brits Sørensen (t.v. i bildet) fra AO. Nå skal det satses tungt og bredt og vi i CTM Lyng jobber aktivt med å ansette en ansvarlig for satsningen i Danmark, før blikket vendes mot andre og større markeder i Europa. Vi har så vidt begynt på pirke i mulighetene og skal vokse mye i årene som kommer, i Norden og Europa for øvrig. Følg med!

 

 

 

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av installasjonsprodukter herunder:

Komfyrvakter, termostater, dimmere, bevegelsesfølere, vannstopp, sikkerhet og trygghetsprodukter.

Vi tilbyr alt fra utvikling av produkt til produksjon og distribusjon. Vi invisterer kontinuerlig i vår produktutvikling for å nå den høye kvaliteten dere kunder forventer.

Ved å produsere våre produkter her  i Midt-Norge har vi full kontroll over kvaliteten i alle ledd. 

 

Våre pressemeldinger
 • CTM Lyng AS
  28 Aug 2019

  CTM Lyng har i mange år utviklet, produsert og levert selve styringene til Øglænd System AS sine produkter for snøsmelting, kjent under navnene SMC1 og SMC2. Øglænd sine følere, kombinert med CTM Lyng sine styringer, er kjent for å være de beste totalløsningene for brukerne.

 • CTM Lyng AS
  14 Mar 2019

  13 mars 2019 inngikk Boligbyggelaget TOBB en avtale med teknologiselskapet CTM Lyng AS, om felles utvikling av produkter og konsepter for å tilfredsstille markedets økende fokus på smart teknologi i boliger og leiligheter, med hovedfokus på enkelhet, brukervennlighet, fleksibilitet og totaløkonomi, for TOBB sine nåværende og fremtidige medlemmer.

  TOBB standardiserer på løsninger fra Trønderbedriften CTM Lyng, i sine nybygg og boligfornyings prosjekter.

  Vi ønsker å eie vår egen tekniske spesifikasjon og ser at CTM Lyng svarte godt på vår utfordring, sier Administrerende Direktør i TOBB, Torbjørn Sotberg. Vi ønsker å ligge i forkant, men på medlemmenes premisser, samtidig med at vi, gjennom denne avtalen får muligheten til å direkte påvirke produktutviklingen, noe vi synes er spennende og åpner helt nye muligheter for oss som boligselskap og ikke minst våre engasjerte og kompetente ansatte innen alle områder, som hver dag jobber for å gjøre TOBB-boliger til markedets beste, sier Sotberg stolt.