{message}
{message}
 • Pressemelding
 • Tunsberg Medisinske Skole utdanner hårmineraleksperter

ArcticSource1 hjelper mennesker til bedre helse, både direkte og indirekte gjennom datterselskapet Isblå AS og søsterselskapet Selvinnsikt Ernæringstester AS

 • Firmanavn: Arcticsource1 AS
 • Markedsnavn: Arcticsource1 AS
 • Org nr: 996 074 161
Tunsberg Medisinske Skole utdanner hårmineraleksperter
14 Jan. 2019 14:12 | Pressemelding

Hårmineralanalyse har møtt sterk motstand fra etablerte medisinske miljøer, men siden det i 2013 ble bevist at Trace Elements, Inc. og de andre ledende laboratoriene i USA faktisk målte det de påsto å måle, har pilene pekt oppover. Nå har Tunsberg Medisinske Skole i samarbeid med Selvinnsikt AS etablert et grundig og omfattende introduksjonskurs i faget, som er rettet mot leger, natur- og ernæringsterapeuter, samt andre med interesse og innsikt i kostholdslære. 

"Det krevde en kjempeinnsats fra oss for å møte kvalitet og formkravene til Tunsberg Medisinske skole", sier Jan Håkon Håkonsen, styreleder i Selvinnsikt AS, "men nå som vi er i full gang med å utdanne de nye studentene er vi veldig stolte over resultatet!". Rektor ved skolen, Truls Isaksen fortsetter; "Vi er veldig glade for at våre studenter nå kan lære seg hårmineralanalyse. Det å kunne ta en slik test er nyttig og øker muligheten for at de lykkes med sine pasienter".

En forsvarlig innhentet hårprøve måler faktisk opptak av mineraler og metaller i cellene de siste 2-3 månedene. Trace Elements, Inc. er verdens ledende laboratorium innen hårmineralanalyser (HMA, eller på engelsk HTMA). De tibyr sine analyser i rundt 50 land, inkludert Sverige, hvor HMA i volum er fem ganger større enn i Norge. HMA  gir unik innsikt, som gjennom 40 års forskning avdekker viktige ubalanser i kroppens funksjoner  og energiproduksjon. Det aller viktigste med analyserapporten er at det følger med en persontilpasset og detaljert plan med valgmuligheter for hvordan du skal kunne rebalansere din kropp. Alle kan ha nytte av å ta en hårprøve, men spesielt nyttig er det for de som enten sliter med stressplager, helsen generelt eller de som ønsker å optimalisere  sine prestasjoner.

Selvinnsikt AS er et relativt nystartet aksjeselskap som ønsker å hjelpe mennesker til bedre livskvalitet. Vi mener at ingen skal gå på "populære" dietter eller ta kosttilskudd uten å ha testet hva nettopp din kropp faktisk trenger. Mange nordmenn bruker kosttilskudd som kan gjøre vondt verre. Vi tilbyr våre samarbeidspartnere både blod-og hårprøver slik at de kan kartlegge individuelle ernærigsbehov hos sine pasienter og kunder.

Våre pressemeldinger
 • Arcticsource1 AS
  07 Jun 2021

  SinoPlaSan Norge har solgt nettbutikken med relaterte eiendeler og rettigheter til ArcticSource1.

 • Arcticsource1 AS
  03 May 2021

  Great Earth Scandinavia has sold the Sano Helseprodukter supplement brand to ArcticSource1 along with the rights to support Hair Tissue Mineral Analysis (HTMA) offered in Norway through the laboratory of Trace Elements in the US.