{message}
{message}
 • Pressemelding
 • Selvinnsikt Ernæringstester AS og Isblå AS med plattform for naturterapeuter

ArcticSource1 hjelper mennesker til bedre helse, både direkte og indirekte gjennom datterselskapet Isblå AS og søsterselskapet Selvinnsikt Ernæringstester AS

 • Firmanavn: Arcticsource1 AS
 • Markedsnavn: Arcticsource1 AS
 • Org nr: 996 074 161
Selvinnsikt Ernæringstester AS og Isblå AS med plattform for naturterapeuter
30 Nov. 2017 11:08 | Pressemelding

«Den sterkeste internasjonale trenden i 2017 er individuelt tilpasset ernæring og da nytter det ikke å foreslå standarddietter som løsning», sier Jan Håkon Håkonsen» i Selvinnsikt Ernæringstester, og fortsetter; «vi innleder derfor et bredere samarbeid med Isblå, for å lette hverdagen til norske terapeuter».

«Norske terapeuter innen ernæring har til disposisjon mange testverktøy til å kartlegge og naturlig styrke nordmenns helse, men det kan være krevende å holde seg oppdatert», sier Sissel Håkonsen, styreleder i Isblå. «I tillegg til målrettede ernæringsprodukter, skal Isblå derfor utvikle et kompetansesenter innen ernæring, som heter MatLos», avslutter hun.

Kompetansesenteret skal utvikle spesialkompetanse og tilby kurs, seminarer, videreutvikling, samt faglig støtte innen bruk av ernæringstester, og terapeuter kan kvalifiseres til bruk av varemerket med tilhørende markedsføringsmateriell. Tilknytning til kompetansesenteret MatLos effektiviserer markedsføring, for både nye og etablerte terapeuter som opererer innen ernæring. «Målet er å skape et trygt, godt, åpent og sosialt miljø hvor terapeuter kan føle tilhørighet og mulighet for utvikling på høyt faglig nivå», sier Linn Eide, Fagsjef innen HMA i Isblå.

 Kontakt oss gjerne direkte, eller besøk våre websider matlos.no og isblå.no for mer informasjon.

Selvinnsikt Ernæringstester AS samarbeider med internasjonalt ledende laboratorier innen ernæringsrelaterte tester og ble etablert av Sissel og Jan Håkon Håkonsen. Selskapet fokuserer på den viktige balansen mellom fysisk og mental helse. Grunnleggerne har lang erfaring innen ledelse, ernæring og personalutvikling fra blant annet Mondalēz, Ergo Group, Orkla og Hesnes Group. Sertifiserte verktøy inkluderer metabolsk typebestemmelse, mineral og vitaminanalyser, forgiftninger, matintoleranse, NLP og MBTI Personality Type Indicator.

For mer informasjon, kontakt Jan Håkon Håkonsen på:

Tlf: 483 06 667

Epost: jan.haakon@selvinnsiktas.no

 

Isblå AS er en leverandør av målrettede ernæringsprodukter til støtte for naturterapeuter og andre spesielt opptatt av naturlig god helse basert på persontilpasset ernæring. I tillegg til produkter med bred appell, tilbys spesialutviklede produkter innen metabolsk typebestemmelse, tungmetallforgiftninger, mineral- og vitaminanalyser (HMA), matintoleranse og fettsyrebalanse. Sortimentet justeres regelmessig og inkluderer bøker, samt produkter innen andre terapiformer som for eksempel lysterapi (Litebook). Isblå er et heleiet datterselskap av ArcticSource1 AS.

Våre pressemeldinger
 • Arcticsource1 AS
  12 Jan 2021

  (September 15, 2020) ArcticSource1 has received approval for sale of their Isblå wild salmon oil, naturally rich in EPA and DHA omega-3, in Brazil.

 • Arcticsource1 AS
  14 Jan 2019

  Hårmineralanalyse har møtt sterk motstand fra etablerte medisinske miljøer, men siden det i 2013 ble bevist at Trace Elements, Inc. og de andre ledende laboratoriene i USA faktisk målte det de påsto å måle, har pilene pekt oppover. Nå har Tunsberg Medisinske Skole i samarbeid med Selvinnsikt AS etablert et grundig og omfattende introduksjonskurs i faget, som er rettet mot leger, natur- og ernæringsterapeuter, samt andre med interesse og innsikt i kostholdslære.