{message}
{message}

InterBuss er et tur– og busselskap med hovedkontor i Råde i Østfold.

Vi har erfaring med turbusskjøring siden 1972. Vi har vært i bransjen i over 40 år med trafikk inn- og utenlands. Vi leverer til hele Østlandsområdet og har busser stasjonert i Oslo, Drammen, Råde, Fredrikstad, Sarpsborg og Halden. Vi har busser i alle størrelser, 16 til 84 seter og hengere.

  • Firmanavn: Interbuss Fredrikstad AS
  • Markedsnavn: Interbuss Fredrikstad AS
  • Org nr: 992 928 301
InterBuss kjører nå handletur til Töcksfors
09 Nov. 2017 12:20 | Pressemelding

Etter store etterspørsler fra kunder vil Interbuss tilby reiser til Töcksfors handelspark hver lørdag fra 18 november.

InterBuss lanserer ny rutetur til Töcksfors handelspark hver lørdag fra 18 november. Tidligere har vi fokusert på pakketurer, gruppeturer i inn- og utland og ruteturer til Svinesund handelsområde. Etter å hatt stor suksess med rutetur til Svinesund ønsker vi nå å utvide til Töcksfors handelspark.

Vi vil kjøre fast hver lørdag, fra Oslo Bussterminal, Ski Busstasjon, Spydeberg Busstasjon, Askim Busstasjon og Mysen Busstasjon til Ica Supermarket Töcksfors, om ønskelig til Systembolaget i  Ärjäng. Ved stor interesse vil vi vurdere å utvide tilbudet til flere dager. 

Salgs- og markedsføringsansvarlig Yvonne Jacobsen i InterBuss kan besvare nærmere spørsmål om produktet på mail yvonne@interbuss.no eller tlf. 913 54 682/69 31 00 44

 

Interbuss er et tur- og busselskap med hovedkontor i Råde – Østfold. Vi har lang erfaring med turbusskjøring, helt siden 1972. Vi har vært i bransjen i over 40 år med trafikk inn- og utenlands.

Vi leverer til hele Østlandsområdet og har busser stasjonert i Oslo, Drammen, Råde, Fredrikstad, Sarpsborg og Halden. Vi har i dag 18 busser fra 16 til 84 seter. InterBuss har lovpålagt garanti med Reisegarantifondet.

 

Vi har flest turbusser i Østfold og har dyktige og erfarne sjåfører som ønsker å gi deg en fin bussopplevelse.

 

For mer informasjon 

69 31 00 44