{message}
{message}

Coromatic er den fremste tilbyderen av virksomhetskritisk infrastruktur i Norden. Coromatic holder virksomheter i gang uten avbrudd.

 • Firmanavn: Coromatic AS
 • Markedsnavn: Coromatic as
 • Org nr: 936 992 234
Nordnet valgte Coromatic
19 Sept. 2017 08:50 | Pressemelding

Nettbanken Nordnet valgte Coromatic til å sikre driften når de flytter inn i sitt nye hovedkontor. 

- Vi er stolte av at Nordnet har vist oss tilliten til å vi kan sikre avbruddsfri drift i deres virksomhet, sier Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions.

 

Coromatic, den ledende leverandøren av løsninger for kritisk infrastruktur, informerer i dag om at nettbanken Nordnet har valgt Coromatic til å sikre sin drift. 

 

Nordnet, som flytter sitt nordiske hovedkontor til et helt nytt kontor i Tullhuset, Stockholm, har inngått avtale med Coromatic om å designe og installere alle løsninger for kritisk infrastruktur, som strømforsyning, datakommunikasjon og mobildekning i bygningen. Kontoret blir renovert for å tilpasses Nordnets strenge krav til tilgjengelighet og design. I alt 400 medarbeidere får sine arbeidsplasser på det nye kontoret.

 

- Hele virksomheten er digital, og det betyr at alle viktige funksjoner på kontoret må fungere uten avbrudd. For å oppfylle disse kravene var det derfor viktig å samarbeide med en erfaren partner helt fra starten av i designprosessen, sier Mikael Lindblom, Purchase & Facilities Manager i Nordnet.

 

Les hele pressemeldingen her: 

https://coromatic.no/nordnet-velger-coromatic/

 

For mer informasjon, kontakt

 

Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions, Coromatic

Tel: +46 73 317 38 02

Thomas.wunger@coromatic.se

 

www.coromatic.se

Mikael Lindblom, Purchase & Facilities Manager, Nordnet

+46 730 22 41 16

Mikael.Lindblom@nordnet.se

www.nordnet.se

 

Om Nordnet

Nordnet er en bank som tilbyr investeringer og besparelser for virksomheter i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Idéen bak Nordnet er at gi kundene kontroll over deres egne penger, og målet er å bli kundenes førstevalg for investeringer og besparelser i Norden. Besøk oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.

 

Om Coromatic

Coromatic er den ledende leverandøren av løsninger for kritisk infrastruktur. Coromatic sikrer at kundenes virksomhet fungerer uten avbrudd gjennom å sikre tilgang til  strømforsyning og datakommunikasjon. Coromatic kan ta et helhetsansvar fra rådgivning og design til integrasjon, service og drift av løsninger for kritisk infrastruktur. Kunder er datasentre, sykehus, industri, offentlige virksomheter og hovedkontor.  Coromatic har over 530 medarbeidere i Norden og har pr i dag levert løsninger til virksomheter i over 50 land over hele verden. Coromatic eies av EQT, i tillegg til medarbeidere. 

 

Besøk oss på www.coromatic.com.

 

 

Våre pressemeldinger
 • Coromatic AS
  23 Aug 2018

  Invitasjon til gratis frokostseminar om avbruddsfri strømforsyning - UPS 

 • Coromatic AS
  11 Jan 2018

  Jeg er glad og stolt over å få lede Coromatic fremover, sier Erik Bertman, ny CEO for Coromatic Group. Bertman kommer fra rollen som COO for Microsoft Sverige. Coromatic er kjent som leverandør av service og løsninger for virksomhetskritiske anlegg, med et solid fotfeste i Norden.