{message}
{message}

Vestec ble grunnlagt i år 2000 av Terje Osmundsen, Lars Sola og Stian Osmundsen, og teller i dag 11 ansatte.
Ved oppstarten var kundeporteføljen allerede bygget gjennom 20 år i Hymaco Maskinservice AS.  Vi har lang erfaring med trykkluft og kompressorteknikk samt pumpeteknikk, hydraulikk og andre roterende maskiner.
Gjennom årene har produktspekteret og tjenestene vi tilbyr økt i omfang. Vi er i dag en betydelig leverandør av tjenester og produkter til industri, og offshoreindustri.
Flinke og engasjerte medarbeidere er nøkkelen til fornøyde kunder og Vestec sin kontinuerlige vekst.

  • Firmanavn: Vestec AS
  • Markedsnavn: Vestec AS
  • Org nr: 882 221 482
PORTABLE KOMPRESSORER
02 Aug. 2017 13:17 | Pressemelding

Vestec har inngått avtale med Atmos Chrást om distribusjon av portable kompressorer. I forbindelse med lansering i Norge kan vi tilby svært attraktive tilbud. 

Atmos er lokalisert i Tsjekkia og har produsert kompressorer siden 1899. Atmos portable kompressorer spenner fra 2-25 m3/min og har innovative og moderne. Disse produktene passer godt inn i vårt store produktspekter og gir et mer komplett program. Stadige forespørsler på dieseldrevne kompressorer har gjort at vi nå har funnet en leverandør som kan tilføre oss gode produkter som produseres i Europa til svært attraktive priser.

PDP 190 er en nyutviklet kompressor som er har svært lavt drivstofforbruk. Nyeste teknologi og med pålitelig CAT motor er dette en super kompressor.

 

Kontakt oss i dag: salg@vestec.no eller telefon 51 41 22 50

www.vestec.no 

Vedlegg

Våre pressemeldinger
  • Vestec AS
    09 Sep 2016

    Vestec er valgt som totalleverandør av trykkluftløsninger for 3 betongelementfabrikker og 2 verksteder i forbindelse med Folloprosjektet. I tillegg har vi levert en rekke IPC rengjøringsmaskiner.