{message}
{message}

Coromatic er den fremste tilbyderen av virksomhetskritisk infrastruktur i Norden. Coromatic holder virksomheter i gang uten avbrudd.

 • Firmanavn: Coromatic AS
 • Markedsnavn: Coromatic as
 • Org nr: 936 992 234
Coromatic sørger for nødstrøm til Campus Ås
10 Juli 2017 12:47 | Pressemelding

Coromatic er leverandør av reservekraftsaggregat til den nye veterinærbygningen på Ås.

 

6. juli signerte Coromatic kontrakt med Statsbygg for å levere reservekraftsaggregater til den nye veterinærbygningen på Campus Ås. Coromatic skal levere 2 stk containere med aggregat på 1875 kVA hver.

Les mer på coromatic.no:

https://coromatic.no/coormatic-soerger-noedstroem-til-nytt-veterinaerbygg/

Våre pressemeldinger
 • Coromatic AS
  28 Feb 2017

  Coromatic AS ønsker sine kunder og andre interesserte til gratis fagkurs om UPS, reservekraft, batterier og batteriovervåking. Kursteamet har lang erfaring innen sine felt og ser frem til en spennende fagdag i Stavanger!

 • Coromatic AS
  15 Feb 2017

  Coromatic leverer nødstrøm til Tieto sitt datasenter i Helsinki. Løsningen til Tieto er basert på innovativ DRUPS - teknologi som leveres for aller første gang i Europa. 
   
  Ved bruk av en tradisjonell nødstrømsløsning kan det bli noen sekunders nedetid, noe som fort får store konsekvenser. Men nødstrømsaggregatet i  DRUPS starter på to sekunder. 
   
  Etterspørselen etter DRUPS er i sterk vekst. Eksempelvis er helsevesenet og sykehus interesserte i DRUPS-løsninger, sier Marianne Hynninen,  Administrerende Direktør i Coromatic Finland.