{message}
{message}

Idrettslag for psykisk utviklingshemmede utøvere med idrettsglede og mestring i fokus. Vi oppmunter og legger til rette for vår medlemmer slik at du har gode aktivitetstilbud og treningstilbud året rundt. 

 • Firmanavn: Vivil Idrettslag
 • Markedsnavn: Vivil Idrettslag
 • Org nr: 971 259 620
Årets idrettsfest - ViVil Lekene 2017
11 Mai 2017 12:00 | Pressemelding

Siste helgen i mai arranger VIVIL IL sitt 38. idrettstevne med utøvere fra hele Norge, Estland, Polen og Latvia. Flere hundre unge utviklingshemmede idrettsutøvere kjemper om heder og ære på Nadderud stadion i Bærum. Ekte idrettsglede, gode opplevelser og medaljer går hånd i hånd med utøverens personlige mål om å overvinne seg selv! Det er en ære for VIVIL at  Prinsesse Märta Louise er lekenes høyeste beskytter. 

I helgen 26.-28. mai skal utøvere konkurrere i øvelsene svømming, fotball, håndball, boccia og friidrett sammen med sine støttespillere. I tillegg får ViVil Lekene besøk fra Estland, Polen og Latvia med unge utviklingshemmede som gleder seg til det norske idrettseventyret!

Selveste kapteinen fra Tangeruddampen; Jarle Andhøy kommer og Jan Åge Fjørtoft vil lære bort noen gode triks i møte med talentfulle fotball spillere.

 

Nadderud Stadion og Thon Hotel Oslofjord

Den offisielle åpningen går av stabelen på Nadderud Stadion lørdag 27. mai kl. 10.00. Årets deltakerfest finner sted i den flotte bankettsalen på Thon Hotel Oslofjord der 500 mennesker skal teste ut dansegulvet etter festmiddagen. Speaker: Per Henrik Stenstrøm

 

Familiearrangement

Her finnes nok å finne på for hele familien. I aktivitetsteltet arrangeres en rekke spill og konkurranser. Du kan prøve dansematte, fotballsparking, tautrekking, ansiktsmaling, lykkehjul og mye mer. 

På søndag 29. Mai mellom kl. 1100 til 1300 arrangeres Barnas Vivil Leker for de yngste mellom 3 – 12 år.  Her er det lek og moro for de minste, og fine premier selvfølgelig!

 

Jarle Andhøy og Jan Åge Fjørtoft kommer

Søndag ettermiddag blir det avslutningsseremoni med høytidelig premieutdeling. Jarle Andhøy sammen med kompiser, vil dele ut gull til alle deltakere med god hjelp fra bunadskledde jenter og representanter fra idretts Norge. Smågardistene får lov til å avslutte det hele med en flott drilloppvisning.

 

Det sosiale viktigst

Like viktig som idretten er VIVIL LEKENES rolle som sosial arena.  Her møtes gamle og nye deltagere til en innholdsrik helg med mye latter og moro. Utøvere, familie og ledere kan møtes på tvers av klubber og lag og knytte gode relasjoner.

 

Gode hjelpere

Vivil Idrettslag og våre støttespillere mønstrer 250 frivillige funksjonærer som gjør denne helgen til en realitet. Her er det mulig for publikum å være med å oppleve ekte idrettsglede enten fra tribunen eller som frivillig medhjelper.

Full konsentrasjon før start.

Våre pressemeldinger
 • Vivil Idrettslag
  14 Mar 2017

  Prinsesse Märthe Louise har sagt ja til å være kongelig beskytter for Vivil Lekene. Arrangør Vivil Idrettslag ønsker Prinsessen velkommen!

 • Vivil Idrettslag
  17 Nov 2016

  Sett av kristihimmelfartshelgen 26. - 28. Mai 2017. Da er det nemlig duket for VIVIL LEKER nok en gang. Helsesportlag og familier med utviklingshemmede utøvere kommer til Nadderud Stadion i Bærum fra alle landets hjørner. Vivil Idrettslag er spesialister på tilrettelegging, og har utviklet dette fleridrettsstevnet i en hel generasjon. Målet er hele tiden å la alle få være med ut fra sine egne forutsetninger og sitt eget funksjonsnivå.