{message}
{message}

Røros Produkter er en produsent av smarte løsninger for rengjøring og avfallshåndtering.

  • Firmanavn: Røros Produkter AS
  • Markedsnavn: Røros Produkter AS
  • Org nr: 992 169 133
Konsis kildesorterer Norske flyplasser
24 April 2017 12:27 | Pressemelding

En avfallsbeholder fra Røros Produkter AS er med på å legge tilrette for kildesortering, også på den nye delen av OSL Gardermoen. 

Torsdag. 27. april er det offisiell åpning av den nye fløyen på OSL Gardermoen. Her har Røros Produkter AS levert Konsis kildesorteringsbeholdere for enklere avfallshåndtering på lufthavnen. Det er stor tetthet på avfallsbeholderne som er satt ut på Oslo Lufthavn og alt er lagt til rette for at reisende enkelt skal kildesortere avfallet sitt selv om det er veldig hektisk. Dette er ingen tilfeldighet, Røros Produkter leverte de første avfallsbeholderne til OSL allerede i 2006, og det ble stor suksess da kildesorteringen ble innført.

Vi er en proaktiv bedrift og lener oss ikke tilbake selv om vi er fornøyd. Vi ønsker å få til stadig forbedringer for våre kunder og for sluttbrukere, både i form av lettere avfallshåndtering og bedret økonomi med fokus på bærekraft og miljø. Den nye ankomsthallen har tidsriktige forbedringer og flere nyheter er på vei for utprøving. Vi har tidligere hatt rammeavtale med OSL og Avinor på kildesorteringsløsninger. Eldre løsninger som allerede finnes på Avinor sine flyplasser kan lett oppgraderes med utskifting av deler slik at de framstår som av nyere dato.  

 

Konsis er den avfallsbeholderen man ser flest av i den nye avgangshallen. Den fikk merket for god design i 2006, har vunnet patentrådets uhøytidelige publikumspris i 2013 og er også en del av prosjektet Made in Norway som presenteres på norske flyplasser i 2017. Det er et solid avfallsmøbel som nå skal hjelpe til med enda bedre kildesorteringsgrad på OSL.

Røros Produkter AS er et familieeid AS, en mekanisk produksjonsbedrift som har fabrikk og hovedkontor på Røros i Sør -Trøndelag. Varige og solide løsninger som bidrar til en bærekraftig framtid er ekstremt viktig for oss. Vi er i stadig utvikling, og presenterer innovative løsninger som gjør hverdagen enklere for våre kunder. Det å se muligheter der andre tviler, har gjort oss til en av Norges ledende kvalitetsprodusenter. Vi skreddersyr produkter, og vi vet at vårt samarbeid med dyktige produktdesignere tilfører løsningene det de trenger for å tilfredsstille kundenes og brukernes behov. Kompetanseheving og overvåkning av den teknologiske utviklingen er svært viktig for oss. Til enhver tid arbeider vi med nye utviklingsprosjekter for å kunne tilby gode, miljøvennlige og tidsriktige løsninger.

Kontakt oss for mere informasjon:

For uttalser og mere informasjon angående Konsis, utrullingen av avfallsbeholdere på OSL og andre flyplasser, samt informasjon angående bedriften kontakt May Kristin Knutsen på mob 40404269 eller epost: may.kristin@rorosprodukter.no

For høyoppløste bilder fra OSL kontakt Hanne Mari K. Hindklev mob: 93289669 eller epost: hanne.mari@rorosprodukter.no

Våre pressemeldinger