{message}
{message}
  • Pressemelding
  • Framtiden er trådløs. Electrocompaniet leder an. Igjen.

Electrocompaniet er et norsk foretak som produserer lyd og bilde utstyr. Selskapet ble stiftet i 1973 og er dermed Norges eldste i denne bransjen. Selskapet har investert betydelig i ny teknologi over de siste år og fremstår nå svært godt rustet i kampen om nye marked innenfor et bredt spekter av lyd og bilde produkter. 

  • Firmanavn: Electrocompaniet AS
  • Markedsnavn: Electrocompaniet AS
  • Org nr: 987 470 445
Framtiden er trådløs. Electrocompaniet leder an. Igjen.
30 Mars 2017 07:45 | Pressemelding

Norske Electrocompaniet har siden tidlig på syttitallet levert hi-fi utstyr til uhyre kresne entusiaster, bransjefolk og lydstudioer over hele verden, og har fått ekstatiske tilbakemeldinger år etter år. Nå har selskapet tatt i bruk den nye trådløse teknologien, bygget inn alt de vet og kan om grensesprengende lydkvalitet - og lansert EC Living-serien. Produkter som forener lyden selskapet er kjent for over hele verden med klassisk, norsk designtradisjon og intuitiv, enkel og trådløs betjening.

Det er veldig få produsenter som nyter større respekt blant verdens mest kritiske brukere. Historien til Electrocompaniet er full av produkter som har satt spor etter seg. Nå er fremtiden trådløs. Electrocompaniet tar med seg 40 år med erfaring inn i den.

 

Nylig ble EC Living høyttalerne, som til nå har vært testet i det norske markedet, utvidet med to nye trådløse streamer-produkter. Serien har fått glimrende omtale:” Så dritkult; rått og deilig! Jeg bare gliser som en dust og elsker hvert sekund!” - http://www.audiofidelity.no/artiklertester/ec-living-minianlegg-the-electro-empire-strikes-again

 

EC Living
EC Living er en serie trådløse høyttalere og streamere som lar deg nyte musikken trådløst i hele huset med ganske ekstrem lydkvalitet. Hele anlegget styres med en app, og støtter strømmetjenester som Tidal, Spotify og Airplay. Nettradio er selvfølgelig innebygget.

 

Det sobre designet kan tilpasses interiøret med utbyttbare trekk og sokler i forskjellige materialer og farger. Resultatet? Et trådløst musikkanlegg med ganske ekstreme kvaliteter som har forbløffet en kritisk fagpresse, og som integrerer virkelig kvalitetslyd med livene vi lever. Det er derfor det kalles EC Living. Levende lyd. Uten en tråd.

 

Om Electrocompaniet

Electrocompaniet ble først etablert i 1973, og er en ledende norsk produsent av hi-fi produkter i verdensklasse. 40-års historie med legendariske hi-fi produkter gir et unikt perspektiv. Produktene er anerkjente blant kresne entusiaster, bransjefolk og lydstudioer over hele verden, og har fått ekstatiske tilbakemeldinger år etter år. Produktporteføljen inkluderer CD-spillere, DACs, forsterkere og høyttalere fra produktseriene Classic Line og EC Living. Alle produkter lages i Norge og selges via autoriserte distributører i mer enn 40 land.  

 

For mer informasjon:

CEO - Mikal Dreggevik +47 51 74 10 23

mikal@electrocompaniet.no

ecliving.no
www.electrocompaniet.no