{message}
{message}

Idrettslag for psykisk utviklingshemmede utøvere med idrettsglede og mestring i fokus. Vi oppmunter og legger til rette for vår medlemmer slik at du har gode aktivitetstilbud og treningstilbud året rundt. 

 • Firmanavn: Vivil Idrettslag
 • Markedsnavn: Vivil Idrettslag
 • Org nr: 971 259 620
VIVIL LEKENES HØYE BESKYTTER
14 Mars 2017 08:58 | Pressemelding

Prinsesse Märthe Louise har sagt ja til å være kongelig beskytter for Vivil Lekene. Arrangør Vivil Idrettslag ønsker Prinsessen velkommen!

Prinsesse Märtha Louise er kjent for sitt samfunnsengasjement og for sitt hjerte for menneskegrupper som trenger ekstra oppmerksomhet. Hun har ved flere anledninger gjestet det nasjonale idrettsstevnet VIVIL LEKENE som holdes årlig på Nadderud Stadion. 600 utviklingshemmede deltakere fra hele Norge samles i år i Kristihimmelfartshelgen 26. - 28. Mai. Idrettsstevnet er spesielt tilrettelagt for psykisk utviklingshemmede utøvere, og har personlig mestring og idrettsglede i fokus. Her er det plass til alle funksjonsnivåer. Utøverne konkurrerer mot hverandre og med seg selv i fotball, håndball og bocciaturneringer i tillegg til individuelle øvelser i friidrett og svømming. Prinsessen har nå tatt et ytterligere et skritt i sitt engasjement gjennom kongelig beskytterskap av lekene.

Prinsesse Märtha Louise er VIVIL LEKENES høye beskytter

Våre pressemeldinger
 • Vivil Idrettslag
  11 May 2017

  Siste helgen i mai arranger VIVIL IL sitt 38. idrettstevne med utøvere fra hele Norge, Estland, Polen og Latvia. Flere hundre unge utviklingshemmede idrettsutøvere kjemper om heder og ære på Nadderud stadion i Bærum. Ekte idrettsglede, gode opplevelser og medaljer går hånd i hånd med utøverens personlige mål om å overvinne seg selv! Det er en ære for VIVIL at  Prinsesse Märta Louise er lekenes høyeste beskytter. 

 • Vivil Idrettslag
  17 Nov 2016

  Sett av kristihimmelfartshelgen 26. - 28. Mai 2017. Da er det nemlig duket for VIVIL LEKER nok en gang. Helsesportlag og familier med utviklingshemmede utøvere kommer til Nadderud Stadion i Bærum fra alle landets hjørner. Vivil Idrettslag er spesialister på tilrettelegging, og har utviklet dette fleridrettsstevnet i en hel generasjon. Målet er hele tiden å la alle få være med ut fra sine egne forutsetninger og sitt eget funksjonsnivå.