{message}
{message}

ArcticSource1 hjelper mennesker til bedre helse, både direkte og indirekte gjennom datterselskapet Isblå AS og søsterselskapet Selvinnsikt Ernæringstester AS

 • Firmanavn: Arcticsource1 AS
 • Markedsnavn: Arcticsource1 AS
 • Org nr: 996 074 161
Nye websider for Hårmineralanalyser i Norge
01 Feb. 2015 21:16 | Pressemelding

Målet er å kommunisere fordelene ved å bruke hårmineralanalyser (HMA) som supplement til blodprøver, og hvem som er best tjent med å ta det i bruk, sier prosjektleder Sissel Husum i Selvinnsikt Egen Helse. Websidene www.haranalyser.com er nyttige for både leger, naturterapeuter og andre som er interessert i fordelene ved bruk av HMA som verktøy.

Hårmineralanalyser (HMA) gir innsikt i ernæringsstatus i kroppens celler, i motsetning til blodprøver som måler ernæringsstatus i blodet. "Fordi mange av blodets ernæringsverdier er nøye kontrollert for at kroppens hovedfunksjoner ikke skal påvirkes negativt, kan ernæringsmangler og ubalanser i cellene oppstå før det foreligger en klinisk diagnose", sier Jan Håkon Håkonsen,  fagansvarlig i Selvinnsikt Egen Helse. Han fortsetter: "En annen stor fordel er at HMA analyser måler snittverdier over tid i motsetning til blodprøver som gir et øyeblikksbilde. Dette poenget gjør metoden velegnet for også å måle eventuelle eksponeringer til tungmetaller (forgiftninger), som i hovedregel ikke vil fanges opp i blodprøver".

Det kan være stor forskjell på kvaliteten og presentasjonen av resultatene av en hårmineralanalyse. Det ledende HMA laboratoriet i verden er Trace Elements, basert i Dallas, USA. De leverer nøyaktige analyser illustrert på markedets mest pedagogiske måte. Rapportene med detaljerte personlig tilpassede kostråd kan leveres på på en rekke språk, inkludert norsk.

Selvinnsikt Egen Helse ble etablert av Sissel Husum og Jan Håkon Håkonsen, og selskapet fokuserer på den viktige balansen mellom fysisk og mental helse. Grunnleggerne har lang erfaring innen ledelse, ernæring og personalutvikling fra blant annet Kraft Foods, Ergo Group, Orkla og Hesnes Group. Sertifiserte verktøy inkluderer hårmineralanalyse, NLP og MBTI Personality Type Indicator.

Våre pressemeldinger
 • Arcticsource1 AS
  14 Jan 2019

  Hårmineralanalyse har møtt sterk motstand fra etablerte medisinske miljøer, men siden det i 2013 ble bevist at Trace Elements, Inc. og de andre ledende laboratoriene i USA faktisk målte det de påsto å måle, har pilene pekt oppover. Nå har Tunsberg Medisinske Skole i samarbeid med Selvinnsikt AS etablert et grundig og omfattende introduksjonskurs i faget, som er rettet mot leger, natur- og ernæringsterapeuter, samt andre med interesse og innsikt i kostholdslære. 

 • Arcticsource1 AS
  02 Aug 2018

  ArcticSource1, a specialty distributor for marine ingredients and finished goods based in Tønsberg, Norway, has entered into a long term agreement with Fam-Trade Company for distribution and sale of Isblå branded products in Asia.