{message}
{message}
 • Firmanavn: Termomed Henrik Nerdrum Bakke
 • Markedsnavn: Termomed Henrik Nerdrum Bakke
 • Org nr: 994 495 402
En pasients erfaringer hos Termomed
09 Okt. 2014 13:21 | Pressemelding

En pasienthistorie:

Jeg hadde i lengre tid gått til behandling på Klinikk for Alle, både kiropraktor, akupunktur og massasje. Og det hjalp, der og da. Men problemene kom stadig tilbake. Det føltes litt som det var en «brannslukning» og at selve årsaken til problemet ikke ble kurert/løst.

Jeg var på en telttur når korsryggen virkelig slo seg vrang, og ny brannslukning ble iverksatt. Det ble så ille at jeg til slutt havnet på legevakten for å få muskelavslappende sprøyte. På denne teltturen fortalte datteren til min venninne om Henrik fra Termomed, hun sa at han var helt super. Så da jeg var kommet hjem, og over den verste kneika bestemte jeg meg for å ta kontakt. Jeg fikk en time og møtte opp med åpent sinn og store forventninger. Noe jeg aldri har angret. Henrik innfridde alle mine forventninger.

Det varmesøkende kameraet han bruker belyser problemområder og han ser raskt hvilken behandlingsmetode som kreves for å starte den nødvendige behandlingen.

Han har sin egen måte å jobbe på, ulikt annen behandling jeg har hatt.  Hver time har han også satt kopping, noe som bidrar veldig positivt på behandlingen.

Jeg stusset jo litt når jeg klager på smerter i korsryggen, og får akupunkturnåler på hendene og langs underarmen. Nysgjerrig som jeg er spurte jeg hvorfor, og han forklarte meg grundig hvorfor han gjorde det slik. Han sa også at jeg ikke var klar for at han skulle jobbe lokalt på problemet enda, at det ville bli for ubehagelig. Vi måtte ha en «mykere tilnærming».  I starten hadde jeg hyppige timer for å få en kontinuitet, og med nåler i armene og på hendene ble jeg bedre i ryggen for hver gang. Bevegeligheten min har også blitt utrolig mye bedre. Min private trener er veldig imponert over hvor mye sterkere ryggen min er og min nye smidighet. Henrik har også jobbet lokalt på problemene mine nå, og jeg er glad han ikke startet med det. Veldig lurt med den tilnærmingen.

Alle behandlingene er jo ikke like smertefrie, men du verden som de hjelper, og du kommer til neste time med et smil om munnen fordi du vet at du blir helt bra.

Ryggskuddene mine i korsryggen er historie, han har løst opp muskelknuter som ikke kiropraktor klarte. Jeg har fått bevegelighet på steder som jeg ikke hadde før.  Korsryggen er som ny - ingen «vondter». Henrik fra Termomed er fantastisk, så jeg er overlykkelig for at jeg hørte om han. Nå lar jeg ham fikse resten av ryggen og andre plager jeg også har.

Henrik er en person det er lett å snakke med, man føler seg vel og komfortabel. Han er genuint opptatt av det han gjør, og med et brennende ønske om at pasienten/kunden skal få det bra. Dette er min opplevelse av Henrik i Termomed.

 

Anne-Lise Kristiseter

Her vises termografisk bilde tatt før og etter behandling.

Våre pressemeldinger
 • TERMOMED
  12 Mar 2015

  Mange vet ikke at man kan benytte komplimentærmedisin med dokumenterbare resultater. Henrik i Termomed vet viktigheten av å kunne få dokumentert tilstanden slik at korrekt behandling blir påstartet umiddelbart. Han har selv vært skadet etter lang tid med hard trening og oppsøkte flere behandlingsmetoder før han forsøkte Termografi med raske og dokumenterbare resultater.

  Nå bruker han samme behandling på sine pasienter etter at han selv ble opplært i behandlingsformen  - av den russiske legen Valerij Koutsjeruk.

 • TERMOMED
  03 Nov 2014

  Endelig er dagen her - ny og mer informativ side for nye og eksisterende kunder