{message}
{message}
 • Pressemelding
 • Selvinnsikt Egen Helse skal teste for kvikksølv på ArcticSource1 kunder.

ArcticSource1 hjelper mennesker til bedre helse, både direkte og indirekte gjennom datterselskapet Isblå AS og søsterselskapet Selvinnsikt Ernæringstester AS

 • Firmanavn: Arcticsource1 AS
 • Markedsnavn: Arcticsource1 AS
 • Org nr: 996 074 161
Selvinnsikt Egen Helse skal teste for kvikksølv på ArcticSource1 kunder.
11 Sept. 2014 16:44 | Pressemelding

Selvinnsikt Egen Helse har fått en kontrakt for å teste «alle som ønsker det» for tungmetaller på de ulike utstillinger og messer ArcticSource1 skal ha tilstedeværelse på i fjerde kvartal 2014. Fokus for ArcticSource1 er kvikksølv, som typisk kan finnes i mennesker som spiser for mye stor og fet fisk. ArcticSource1 markedsfører hovedsakelig Omega-3 produkter av ekstrem høy kvalitet til det amerikanske markedet, men har også salg i Europa, Kina og Brasil.

«Om to uker sitter jeg på flyet til USA for å være med på Supply Side West 2014, som det andre oppdraget for ArcticSource1», sier Sissel Husum, og fortsetter; «Ved kartlegging av typiske giftstoffer i kroppen kan vi hjelpe mange mennesker, både forebyggende og for de som eventuelt allerede sliter med forgiftninger».

«Det er morsomt at et norsk selskap skal til USA for å ta hårmineralanalyser», humrer Kenneth Lundkvist i Nutri-Tech Scandinavia AB. «Det er hjemlandet til det verdensledende laboratoriet Trace Elements, Inc. som faktisk utfører analysene», avslutter han.

 

Selvinnsikt Egen Helse ble etablert av Sissel Husum og Jan Håkon Håkonsen, og selskapet fokuserer på den viktige balansen mellom fysisk og mental helse. Grunnleggerne har lang erfaring innen ledelse, ernæring og personalutvikling fra blant annet Kraft Foods, Ergo Group, Orkla og Hesnes Group. Sertifiserte verktøy inkluderer hårmineralanalyse, NLP og MBTI Personality Type Indicator.

Våre pressemeldinger
 • Arcticsource1 AS
  07 Jun 2021

  SinoPlaSan Norge har solgt nettbutikken med relaterte eiendeler og rettigheter til ArcticSource1.

 • Arcticsource1 AS
  03 May 2021

  Great Earth Scandinavia has sold the Sano Helseprodukter supplement brand to ArcticSource1 along with the rights to support Hair Tissue Mineral Analysis (HTMA) offered in Norway through the laboratory of Trace Elements in the US.