{message}
{message}
 • Pressemelding
 • Selvinnsikt Egen Helse er valgt til ny representant for verdensledende laboratorium i Norge

ArcticSource1 hjelper mennesker til bedre helse, både direkte og indirekte gjennom datterselskapet Isblå AS.

 • Firmanavn: Arcticsource1 AS
 • Markedsnavn: Arcticsource1 AS
 • Org nr: 996 074 161
Selvinnsikt Egen Helse er valgt til ny representant for verdensledende laboratorium i Norge
28 Aug. 2014 09:01 | Pressemelding

Trace Elements, Inc. er et verdensledende laboratorium på hårmineralanalyser. Det er sertifisert av “The Department of Health and Human Services” i USA og inspiseres jevnlig av myndighetene. Kvaliteten i deres analyser regnes å være i særklasse og grunnleggeren av laboratoriet, Dr David L. Watts, er internasjonalt respektert. Hans medisinske forskning har ledet til mer enn 50 publiserte artikler og han benyttes som foredragsholder over hele verden. Nutri-Tech er ansvarlig for Norden og er selskapet som har utnevnt Selvinnsikt Egen Helse.

Selvinnsikt Egen Helse er valgt til å videreføre og utvikle den allerede godt etablerte virksomheten for Trace Elements, Inc. i Norge.

«Jeg er beæret over tillitten gitt oss og gleder meg til å arbeide nært med vårt nettverk av terapeuter for å hjelpe flere mennesker til bedre liv», sier Jan Håkon Håkonsen, og fortsetter; «Ved kartlegging av ernæringsstatus og typiske giftstoffer i kroppen kan vi hjelpe mange mennesker, både forebyggende og for de som sliter med livsstilsykdommer. Persontilpasset kostveiledning og tilskudd kan snu for eksempel utbrenthet, tretthet, stress og depresjoner til overskudd og bedret livskvalitet».

«Etter 20 års tilstedeværelse og voksende suksess i Norge, er det nå på tide å gå inn i neste fase for å bistå flere nordmenn til å forstå helsefordelene ved jevnlig bruk av hårmineralanalyse», poengterer Kenneth Lundkvist i Nutri-Tech Scandinavia AB. «Vi tror at teamet i Selvinnsikt Egen Helse er de rette til å hjelpe oss med dette», avslutter han.

Selvinnsikt Egen Helse ble etablert av Sissel Husum og Jan Håkon Håkonsen, og selskapet fokuserer på den viktige balansen mellom fysisk og mental helse. Grunnleggerne har lang erfaring innen ledelse, ernæring og personalutvikling fra blant annet Kraft Foods, Ergo Group, Orkla og Hesnes Group. Sertifiserte verktøy inkluderer hårmineralanalyse, NLP og MBTI Personality Type Indicator.

For mer informasjon, kontakt Jan Håkon Håkonsen på:

 

Telefon:              48 30 66 67

Epost:                  jan.haakon@selvinnsiktas.no

 

Våre pressemeldinger
 • Arcticsource1 AS
  02 Aug 2018

  ArcticSource1, a specialty distributor for marine ingredients and finished goods based in Tønsberg, Norway, has entered into a long term agreement with Fam-Trade Company for distribution and sale of Isblå branded products in Asia.

 • Arcticsource1 AS
  30 Nov 2017

  «Den sterkeste internasjonale trenden i 2017 er individuelt tilpasset ernæring og da nytter det ikke å foreslå standarddietter som løsning», sier Jan Håkon Håkonsen» i Selvinnsikt Ernæringstester, og fortsetter; «vi innleder derfor et bredere samarbeid med Isblå, for å lette hverdagen til norske terapeuter».