{message}
{message}
 • Firmanavn: Lütken & Co AS
 • Markedsnavn: Lütken & Co AS
 • Org nr: 914 076 811
Dieselpartikkelfilter - til glede og ergrelse
08 Aug. 2014 12:10 | Pressemelding

Spar 15-40.000 kroner! Et dieselpartikkelfilter kan som oftest renses.

Verksteder over hele landet kan nå tilby en Pro-Rens av dieselpartikkelfilteret. Fornøyde dieselbileiere rapporterer at en slik rens har spart dem for betydelige summer. 

Einar Noreng hos importøren Lütken & Co. AS har i mer enn 40 år arbeidet innenfor den biltekniske bransjen i Norden. Hans erfaring er at den vanlige bileier kjenner lite til renseteknikker for motorer, drivstoffsystemer og automatiske girkasser. Derfor byttes det f.eks. rekordstore antall av EGR ventiler og turboer i Norge, og nå også dieselpartikkelfiltre.

En enkel titt på oljepeilepinnen kan gi en indikasjon på om det er trøbbel i vente. Er oljen svart er det fornuftig å foreta en motorrens og en drivstoffsystemrens i forbindelse med servicen. Dette vil fjerne sot og avleringer og hindre, eller sterkt forsinke, kostbare reparasjoner. At driftssikkerheten generelt også forbedres er vel heller ingen ulempe?

Spørsmål kan rettes tilLütken & Co. AS - tlf 6783 9090     www.lutken.no      www.bedre-bil-motor.no

 

Våre pressemeldinger
 • LÜTKEN & CO AS
  01 Feb 2017

  Pro-Tec; midlene som blir skamrost av bileierne.

   

 • LÜTKEN & CO AS
  23 Feb 2015

  De ryker, de stinker, de kan bli utestengt fra de store byene og de sliter med drivstoffet. Diskusjonen omkring dieselbilene er på ingen måte slutt. Det er flere løsninger, og de er enkle, men ganske ukjente for de fleste. Vi i Lütken & Co AS har sett dette problemet lenge og vet hva som skal til.