{message}
{message}
 • Pressemelding
  13 Juli 2017
  Paradisreiser AS

  Victoria Falls byr på safarimuligheter med et variert dyreliv og mange spennende aktiviteter.
  Området rundt fossefallet kalles Afrikas adrenalin-hovedstad – det er ikke uten grunn!

 • Pressemelding
  10 Juli 2017
  Coromatic AS

  Coromatic er leverandør av reservekraftsaggregat til den nye veterinærbygningen på Ås.

   

 • Pressemelding
  21 Juni 2017
  CTM Lyng AS

  CTM Lyng går rettens vei for å sikre at vi som produsent bestemmer hvilke salgskanaler våre produkter skal være tilgjengelig i.

 • Pressemelding
  14 Juni 2017
  Arvid Nordquist Norge AS
 • Pressemelding
  18 Mai 2017
  CTM Lyng AS

  CTM Lyng AS og Safe4 Security Group AS inngår et strategisk samarbeid på produkter og IoT løsninger. Sammen vil selskapene kunne levere produkter og tjenester til et stadig voksende IoT marked hvor forbrukere etterspør full-integrerte smarthus-løsninger.

  CTM Lyng er Norges fremste leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet. Når disse kommuniserer med Safe4s unike HomeGate og selskapets IoT plattform vil dette innebære at selskapene sammen vil kunne tilby uovertrufne og forbrukervennlige løsninger innen sikkerhets-, smarthus- og helse- og omsorgsløsninger.

  -CTM Lyng er markedsledere i Norge på smarte løsninger som komfyrvakt, strømkutt, vannstopp og varmestyring. Selskapet har allerede mer enn 1 million sensorer ute i norske hjem.  I nær fremtid vil våre produkter kunne kommunisere direkte med Safe4’s HomeGate og vil kunne sende signaler til Safe4s alarmstasjon eller direkte til huseiers mobiltelefon. Dette vil være et stort løft i kvalitet og nye muligheter for CTM Lyngs kunder, sier administrerende direktør Terje Lillemo i CTM lyng AS..

  CTM Lyngs kunder vil  gjennom Safe4-samarbeidet også få muligheten til å koble på en rekke andre sensorer for et smart og sikkert hjem, som røykvarslere, bevegelsesdetektorer, smarte lys, digital dørlås, etc.


  -Safe4 ser store muligheter i å kunne tilby CTM Lyngs produkter til våre eksisterende og nye kunder.
  Dette gir enda en ny og spennende dimensjon til Safe4s allerede store produktportefølje. Selskapene er allerede i gang med den tekniske integrasjon og vil gjøre de tilpasningene som må til for at alle signaler skal komme frem på riktig måte. Vi håper å være i mål med integrasjonen i løpet av 3 kvartal i 2017, uttaler CEO i Safe4, Bjørge Kraft.

   

 • Pressemelding
  16 Mai 2017
  Safemar AS

  Safemar Safety Training Center utvider sin portefølje og satser stort på kurs innen landbasert virksomhet i tillegg til eksisterende portefølje av kurs til offshore og sjøfart.

 • Pressemelding
  11 Mai 2017
  Vivil Idrettslag

  Siste helgen i mai arranger VIVIL IL sitt 38. idrettstevne med utøvere fra hele Norge, Estland, Polen og Latvia. Flere hundre unge utviklingshemmede idrettsutøvere kjemper om heder og ære på Nadderud stadion i Bærum. Ekte idrettsglede, gode opplevelser og medaljer går hånd i hånd med utøverens personlige mål om å overvinne seg selv! Det er en ære for VIVIL at  Prinsesse Märta Louise er lekenes høyeste beskytter. 

 • Pressemelding
  04 Mai 2017
  Styreakademiet Landsforeningen

  SYNSPUNKT Nesten 40 prosent av norske små- og mellomstore bedrifter (smb) har lik styreleder og daglig leder. Hva har det å si for ønsket vekst og verdiskapning?

 • Pressemelding
  26 April 2017
  Xtreme Sport AS

  Simon "The Fury" Santana skal i ringen igjen til helgen. Han møter Mohammed El-Mir under Glory 40 på lørdag.

 • Pressemelding
  24 April 2017
  Røros Produkter AS

  En avfallsbeholder fra Røros Produkter AS er med på å legge tilrette for kildesortering, også på den nye delen av OSL Gardermoen. 

 • Pressemelding
  30 Mars 2017
  Electrocompaniet AS

  Norske Electrocompaniet har siden tidlig på syttitallet levert hi-fi utstyr til uhyre kresne entusiaster, bransjefolk og lydstudioer over hele verden, og har fått ekstatiske tilbakemeldinger år etter år. Nå har selskapet tatt i bruk den nye trådløse teknologien, bygget inn alt de vet og kan om grensesprengende lydkvalitet - og lansert EC Living-serien. Produkter som forener lyden selskapet er kjent for over hele verden med klassisk, norsk designtradisjon og intuitiv, enkel og trådløs betjening.

 • Pressemelding
  14 Mars 2017
  Vivil Idrettslag

  Prinsesse Märthe Louise har sagt ja til å være kongelig beskytter for Vivil Lekene. Arrangør Vivil Idrettslag ønsker Prinsessen velkommen!

 • Pressemelding
  13 Mars 2017
  Proff Norge AS

  Bygg Ren Verdi 7- 9 juni 2017, Oslo – Kiel med ColorLine

   

  Kjære kunde og samarbeidspartner!

  Proff Norge ønsker å fokusere på et av årets største faglige begivenhet i 2017.

  Treff oss på utstillingen under dagene 7-9 juni på fergen Oslo-Kiel.

 • Pressemelding
  28 Feb. 2017
  Coromatic AS

  Coromatic AS ønsker sine kunder og andre interesserte til gratis fagkurs om UPS, reservekraft, batterier og batteriovervåking. Kursteamet har lang erfaring innen sine felt og ser frem til en spennende fagdag i Stavanger!

 • Pressemelding
  15 Feb. 2017
  Coromatic AS

  Coromatic leverer nødstrøm til Tieto sitt datasenter i Helsinki. Løsningen til Tieto er basert på innovativ DRUPS - teknologi som leveres for aller første gang i Europa. 
   
  Ved bruk av en tradisjonell nødstrømsløsning kan det bli noen sekunders nedetid, noe som fort får store konsekvenser. Men nødstrømsaggregatet i  DRUPS starter på to sekunder. 
   
  Etterspørselen etter DRUPS er i sterk vekst. Eksempelvis er helsevesenet og sykehus interesserte i DRUPS-løsninger, sier Marianne Hynninen,  Administrerende Direktør i Coromatic Finland.
   

 • Pressemelding
  10 Feb. 2017
  Naturstein Montering AS
 • Pressemelding
  08 Feb. 2017
  Sponsorship AS
 • Pressemelding
  02 Feb. 2017
  RVM Systems AS

  Drammen 2. februar 2017 - Industrimessen Mat & Emballasje arrangeres hvert tredje år på Norges Varemesse, og 7.-9. februar 2017 er det igjen tid for ny messe, parallelt med SMAK 2017. På Mat & Emballasje blir det vist frem det nyeste av produkter og tjenester fra en samlet næringsmiddel- og emballasjebransje. RVM Systems vil i samarbeid med Trioplast og Infinitum stille på stand B08-28 for å vise deg siste nytt i panteverdenen.

 • Pressemelding
  01 Feb. 2017
  LÜTKEN & CO AS

  Pro-Tec; midlene som blir skamrost av bileierne.

   

 • Pressemelding
  25 Jan. 2017
  Coromatic AS

  Coromatic har sikret strømforsyningen til forsvars- og sikkerhetskonsernet Saab til deres camp i Somalia. Coromatic designet en stabil og holdbar løsning for kraftforsyning som tåler ekstreme værforhold.