{message}
{message}
 • Pressemelding
  19 Sept. 2017
  Coromatic AS

  Nettbanken Nordnet valgte Coromatic til å sikre driften når de flytter inn i sitt nye hovedkontor. 

  - Vi er stolte av at Nordnet har vist oss tilliten til å vi kan sikre avbruddsfri drift i deres virksomhet, sier Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions.

   

 • Pressemelding
  15 Sept. 2017
  Coromatic AS

  Coromatic AS inviterer kunder og alle interesserte til Coromatic Academy i Bergen 28. September. Vi tilbyr et heldags fagkurs om UPS, reservekraft, batterier og batteriovervåking. Kurset består av en faglig gjennomgang av hvert område, og er tilpasset deltagere på ulike nivåer. Det er ingen deltageravgift.

   

 • Pressemelding
  12 Sept. 2017
  Proff Norge AS

  Proff Norge AS ønsker å informere alle våre kunder og samarbeidspartnere om oppgradering av vår nettbutikk. Vårt nye utseende i vår nettbutikk fokuserer på det vi skal være gode på.

  Proff Norge kan og vil bistå våre kunder på beste måte innen disse fokusområdene, og på andre fagområder i tiden som kommer.

  Målet er å bedre brukervennligheten og gi klarere faglig support til våre kunder.

 • Pressemelding
  01 Sept. 2017
  CTM Lyng AS

  CTM Lyng AS går rettens vei for å stoppe Megaflis sitt salg av våre produkter, til private/do-it-yourself markedet.

  14. september møtes partene i Asker tingrett

 • Pressemelding
  31 Aug. 2017
  Røros Produkter AS

  Under årets Designers Saturday finner du GAP XL som legger til rette for kildesortering under arrangementet!

 • Pressemelding
  31 Aug. 2017
  CTM Lyng AS
 • Pressemelding
  14 Aug. 2017
  Busch Vakuumteknikk AS

  Busch Vakuumteknikk AS er utstiller på Aqua Nor 2017 i Trondheim 15. – 18. august. Vi står på stand A-001. Aqua Nor har siden 1979 vært et viktig internasjonalt møtested for akvakulturnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Busch Vakuumteknikk AS ser frem til å presentere sine nyheter av betydning for næringen på messen.

 • Pressemelding
  02 Aug. 2017
  Vestec AS

  Vestec har inngått avtale med Atmos Chrást om distribusjon av portable kompressorer. I forbindelse med lansering i Norge kan vi tilby svært attraktive tilbud. 

 • Pressemelding
  13 Juli 2017
  Paradisreiser AS

  Victoria Falls byr på safarimuligheter med et variert dyreliv og mange spennende aktiviteter.
  Området rundt fossefallet kalles Afrikas adrenalin-hovedstad – det er ikke uten grunn!

 • Pressemelding
  10 Juli 2017
  Coromatic AS

  Coromatic er leverandør av reservekraftsaggregat til den nye veterinærbygningen på Ås.

   

 • Pressemelding
  21 Juni 2017
  CTM Lyng AS

  CTM Lyng går rettens vei for å sikre at vi som produsent bestemmer hvilke salgskanaler våre produkter skal være tilgjengelig i.

 • Pressemelding
  14 Juni 2017
  Arvid Nordquist Norge AS
 • Pressemelding
  18 Mai 2017
  CTM Lyng AS

  CTM Lyng AS og Safe4 Security Group AS inngår et strategisk samarbeid på produkter og IoT løsninger. Sammen vil selskapene kunne levere produkter og tjenester til et stadig voksende IoT marked hvor forbrukere etterspør full-integrerte smarthus-løsninger.

  CTM Lyng er Norges fremste leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet. Når disse kommuniserer med Safe4s unike HomeGate og selskapets IoT plattform vil dette innebære at selskapene sammen vil kunne tilby uovertrufne og forbrukervennlige løsninger innen sikkerhets-, smarthus- og helse- og omsorgsløsninger.

  -CTM Lyng er markedsledere i Norge på smarte løsninger som komfyrvakt, strømkutt, vannstopp og varmestyring. Selskapet har allerede mer enn 1 million sensorer ute i norske hjem.  I nær fremtid vil våre produkter kunne kommunisere direkte med Safe4’s HomeGate og vil kunne sende signaler til Safe4s alarmstasjon eller direkte til huseiers mobiltelefon. Dette vil være et stort løft i kvalitet og nye muligheter for CTM Lyngs kunder, sier administrerende direktør Terje Lillemo i CTM lyng AS..

  CTM Lyngs kunder vil  gjennom Safe4-samarbeidet også få muligheten til å koble på en rekke andre sensorer for et smart og sikkert hjem, som røykvarslere, bevegelsesdetektorer, smarte lys, digital dørlås, etc.


  -Safe4 ser store muligheter i å kunne tilby CTM Lyngs produkter til våre eksisterende og nye kunder.
  Dette gir enda en ny og spennende dimensjon til Safe4s allerede store produktportefølje. Selskapene er allerede i gang med den tekniske integrasjon og vil gjøre de tilpasningene som må til for at alle signaler skal komme frem på riktig måte. Vi håper å være i mål med integrasjonen i løpet av 3 kvartal i 2017, uttaler CEO i Safe4, Bjørge Kraft.

   

 • Pressemelding
  16 Mai 2017
  Safemar AS

  Safemar Safety Training Center utvider sin portefølje og satser stort på kurs innen landbasert virksomhet i tillegg til eksisterende portefølje av kurs til offshore og sjøfart.

 • Pressemelding
  11 Mai 2017
  Vivil Idrettslag

  Siste helgen i mai arranger VIVIL IL sitt 38. idrettstevne med utøvere fra hele Norge, Estland, Polen og Latvia. Flere hundre unge utviklingshemmede idrettsutøvere kjemper om heder og ære på Nadderud stadion i Bærum. Ekte idrettsglede, gode opplevelser og medaljer går hånd i hånd med utøverens personlige mål om å overvinne seg selv! Det er en ære for VIVIL at  Prinsesse Märta Louise er lekenes høyeste beskytter. 

 • Pressemelding
  04 Mai 2017
  Styreakademiet Landsforeningen

  SYNSPUNKT Nesten 40 prosent av norske små- og mellomstore bedrifter (smb) har lik styreleder og daglig leder. Hva har det å si for ønsket vekst og verdiskapning?

 • Pressemelding
  26 April 2017
  Xtreme Sport AS

  Simon "The Fury" Santana skal i ringen igjen til helgen. Han møter Mohammed El-Mir under Glory 40 på lørdag.

 • Pressemelding
  24 April 2017
  Røros Produkter AS

  En avfallsbeholder fra Røros Produkter AS er med på å legge tilrette for kildesortering, også på den nye delen av OSL Gardermoen. 

 • Pressemelding
  30 Mars 2017
  Electrocompaniet AS

  Norske Electrocompaniet har siden tidlig på syttitallet levert hi-fi utstyr til uhyre kresne entusiaster, bransjefolk og lydstudioer over hele verden, og har fått ekstatiske tilbakemeldinger år etter år. Nå har selskapet tatt i bruk den nye trådløse teknologien, bygget inn alt de vet og kan om grensesprengende lydkvalitet - og lansert EC Living-serien. Produkter som forener lyden selskapet er kjent for over hele verden med klassisk, norsk designtradisjon og intuitiv, enkel og trådløs betjening.

 • Pressemelding
  14 Mars 2017
  Vivil Idrettslag

  Prinsesse Märthe Louise har sagt ja til å være kongelig beskytter for Vivil Lekene. Arrangør Vivil Idrettslag ønsker Prinsessen velkommen!