{message}
{message}
 • Pressemelding
  01 Feb. 2018
  Ecofleet Norge AS

  Fleet Complete går nå inn i nye markeder i Skandinavia og i Baltikum. Dette gjøres ved at man overtar Ecofleet, en markedsleder i de nevnte områdene. Fleet Complete har etter oppkjøpet en total kundebase på rundt 400.000 aktive abonnenter i hele verden.

 • Pressemelding
  11 Jan. 2018
  Coromatic AS

  Jeg er glad og stolt over å få lede Coromatic fremover, sier Erik Bertman, ny CEO for Coromatic Group. Bertman kommer fra rollen som COO for Microsoft Sverige. Coromatic er kjent som leverandør av service og løsninger for virksomhetskritiske anlegg, med et solid fotfeste i Norden.  

 • Pressemelding
  11 Des. 2017
  Sapio AS
 • Pressemelding
  07 Des. 2017
  Elin Synnøve - Management

  Elin Synnøve har valgt å være personlig med låten og musikkvideoen No More Crazy Dreams som handler om livets realiteter. Opplevelsen av å ha mistet seg selv, og ikke vite hvordan man skal komme seg videre. Ved store tap i livet gjør man opp status.

 • Pressemelding
  30 Nov. 2017
  Arcticsource1 AS

  «Den sterkeste internasjonale trenden i 2017 er individuelt tilpasset ernæring og da nytter det ikke å foreslå standarddietter som løsning», sier Jan Håkon Håkonsen» i Selvinnsikt Ernæringstester, og fortsetter; «vi innleder derfor et bredere samarbeid med Isblå, for å lette hverdagen til norske terapeuter».

 • Pressemelding
  29 Nov. 2017
  Iloq Norge AS

  Den hurtigvoksende produsenten av batteriløse digitale låssystemer iLOQ Oy ble etablert i Finland i 2003 og har sitt hovedkontor i Oulu. 

  De har nylig opprettet datterselskap i Norge.  

 • Pressemelding
  09 Nov. 2017
  Interbuss Fredrikstad AS

  Etter store etterspørsler fra kunder vil Interbuss tilby reiser til Töcksfors handelspark hver lørdag fra 18 november.

 • Pressemelding
  09 Nov. 2017
  Qurius AS

  Qurius AS åpner nå en nisje butikk for El bil og hybrid bil ladepunkter vi kaller den www.lader1.no og Yrkesbil1 vil være forhandler støtte.

  Vi jobber også med en delingsøkonomi løsning - hvor du kan velge å gi bort litt strøm fra ditt ladepunkt for så å få tilgang til å lade samme mengde fra noen annens ladepunkt. Denne retter seg mot både hybrider og el biler.  Alt er ikke klart enda og vi jobber mot lansering tidlig 2018.

 • Pressemelding
  06 Nov. 2017
  GSGroup AS

  Telenor ruller i disse dager ut tjenesten ”Smart Arbeidsdag” for å gjøre det enklere for SMB-markedet å få en mer effektiv og papirløs arbeidshverdag. Den sentrale brikken i satsningen, er teknologiverktøyet ”Smartday”, som er utviklet og levert av Sandefjordselskapet GSGroup. 

 • Pressemelding
  26 Okt. 2017
  ANNEMOLLER.no

  – Krimbøker for barn og unge skal være underholdende og lettleste, sier Sigrid Olsen, som er ute med ny bok i serien Trippelgjengen.

 • Pressemelding
  24 Okt. 2017
  Innovasjon Gardermoen

  Ny teknologi fører til store endringer i nærings - og samfunnsliv i alle land, og utviklingen går svært raskt. Dagens produkter og arbeidsmetoder duger ikke lenger, og må byttes ut med nye løsninger - vi må jobbe smartere og enklere.

 • Pressemelding
  17 Okt. 2017
  Coromatic AS

  Ønsker du mer innsikt i UPS, batterier og reservekraft? Coromatic AS inviterer sine kunder og alle interesserte til Coromatic Academy - et heldags teknisk fagkurs - på Hotel Olavsgaard 9. november.

 • Pressemelding
  06 Okt. 2017
  CTM Lyng AS
 • Pressemelding
  19 Sept. 2017
  Coromatic AS

  Nettbanken Nordnet valgte Coromatic til å sikre driften når de flytter inn i sitt nye hovedkontor. 

  - Vi er stolte av at Nordnet har vist oss tilliten til å vi kan sikre avbruddsfri drift i deres virksomhet, sier Thomas Wunger, Head of Data Center Solutions.

   

 • Pressemelding
  15 Sept. 2017
  Coromatic AS

  Coromatic AS inviterer kunder og alle interesserte til Coromatic Academy i Bergen 28. September. Vi tilbyr et heldags fagkurs om UPS, reservekraft, batterier og batteriovervåking. Kurset består av en faglig gjennomgang av hvert område, og er tilpasset deltagere på ulike nivåer. Det er ingen deltageravgift.

   

 • Pressemelding
  12 Sept. 2017
  Proff Norge AS

  Proff Norge AS ønsker å informere alle våre kunder og samarbeidspartnere om oppgradering av vår nettbutikk. Vårt nye utseende i vår nettbutikk fokuserer på det vi skal være gode på.

  Proff Norge kan og vil bistå våre kunder på beste måte innen disse fokusområdene, og på andre fagområder i tiden som kommer.

  Målet er å bedre brukervennligheten og gi klarere faglig support til våre kunder.